BROTT. En kvinna skriver på Facebook att hennes sambos mobil nyligen stals och då alla bilder som tas med mobilen automatiskt publiceras på Facebook har hon lyckats komma över en bild som tagits av tjuven eller tjuvarna. Hon eftersöker nu hjälp att identifiera personerna på bilden och inlägget har delats flitigt på det sociala mediet.

Klicka för större bild.

Bilden som oavsiktligt delades. Klicka för större bild.

En kvinna skriver följande på Facebook:

Humor! Min sambo, fick inbrott i sin bil och blev av med sin Iphone 4 för några dagar sen, och som ni ser är hans mobil just nu inne i stan. Bilden är tagen tisdag 17/3 ca kl 7.30. Tjuven tänkte inte på att hans telefon är länkad till hans FB. Nån som råkar känna igen dessa nissar/idioter/tjuvar? Eller om dessa personer vet vem som är nissen/idioten/tjuven som tar bilden?

Inlägget har fått stor spridning på sociala medier och delats över 1 200 gånger på Facebook.

En man som uppger sig arbeta som ordningsvakt har kommenterat inlägget och säger sig känna igen personerna på bilden och menar att de tillhör en tjuvliga som opererar i Stockholms innerstad och framför allt runt T-Centralen. Han tror inte att personerna på bilden är oskyldiga till mobilstölden, vilket vissa kritiska kommentarer annars påpekade är en möjlighet.

En annan kvinna kommenterar inlägget och anmärker att kvinnorna på bilden ser ut att vara vänster:

Vad är det med gangsta snubbar och vänster/fi brudar egentligen?

Känner du igen någon av personerna på bilden? Kontakta då polisen på 114 14!


  • Publicerad:
    2015-03-18 15:00