TWITTERAFFÄREN Elon Musk vill nu gå vidare med det planerade köpet av Twitter.

Under året har globalister oroat sig över att Tesla-grundaren Elon Musk haft för avsikt att köpa Twitter eftersom han utlovat att göra den allt mer krympande yttrandefriheten på plattformen mer omfattande. I juli hävde Musk dock köpet på grund av ”brott mot flera bestämmelser i avtalet” kopplat till bland annat mängden fejk- och spamkonton på plattformen.

Nu verkar Musk dock ha ändrat sig och avser nu att köpa Twitter för det ursprungliga priset 44 miljarder dollar, skriver AP. Efter att Musk drog sig ur affären har Twitter stämt honom för avtalsbrott och det nya budet kommer två veckor innan rättegången skulle ha startat.

Dokument har lämnats in till den amerikanska finansinspektionen SEC och Twitter bekräftar att man varit i kontakt med Musk och har för avsikt att sälja bolaget.

Elon Musk har gjort en rad olika kontroversiella uttalanden som går emot globalistiska intressen. Musk har bland annat vägrat vaccinera sig mot corona, delat en NPC-mem som driver med dem som tar ställning för BLM, hbtqp och Ukraina och anklagats för antisemitism när han retoriskt ställde frågan vilka som äger media.

På grund av detta initierade vänsterorganisationer med uppbackning av George Soros och europeiska regeringar en anti-Musk-kampanj med syfte att förmå stora varumärken att sluta annonsera på Twitter. Orsaken var att aktörerna oroade sig för mer yttrandefrihet på sociala medier.