KRÖNIKA. Haakon Forwald, ledare för Norska motståndsrörelsen, skriver i den här artikeln om hur de politiskt korrekta massmedierna ljuger och bedrar den vita befolkningen, och hur massinvandringen kommer att innebära Europas undergång.

1

Från de europeiska politiskt korrekta massmedierna blir vi dagligen serverade propaganda för massinvandring. Vinklade nyhetsinslag och artiklar, krönikor och TV-inslag, allt för att Europas befolkning ska acceptera en abnorm och absurd massinvandring. Allt för att de ska acceptera mångkulturen, och därmed deras egen undergång.

Tittarna och läsarna får lite eller ingen inblick i effekten av massinvandringen då detta i stor utsträckning blir nedtonat, nedtystat och bevisligen även bortprioriterat. Allt vi får höra om är hur mycket vi behöver massinvandringen, hur bra det är och hur synd det är om de så kallade flyktingarna som väller in i Europa från andra sidan världen.

2

Vilka det är som flyr, varför de flyr och vad de flyr ifrån fokuseras det lite på. Det viktigaste är att fokusera på enskilda öden, på bilder föreställande gråtande familjer, drunknade treåringar och så vidare och så vidare. Allt för att väcka sympati, utnyttja vårt medlidande och få oss till att acceptera.

Tyvärr för massinvandringens förespråkare, som skriker och gapar efter ”medmänsklighet”, ”mångfald” och ”tolerans” så rämnar deras skönmålade bild av mångkulturen ganska snabbt när den konfronteras med verkligheten.

En film som nyligen publicerades på Youtube illustrerar detta på ett utmärkt sätt. Filmen är sex minuter lång och heter End Times: Europe crumbles under the devastating Impact of Mass Immigration.

Se filmen här nedan och kom ihåg att detta bara är början:

Tidigare publicerad på Nordfront.net.


  • Publicerad:
    2015-09-03 20:00