Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ferguson-protestanter protesterar mot uteblivna betalningar

Av Redaktionen, 2015-05-21
redaktionen@nordfront.se

USA. I januari avslöjades att den judiska multimiljardären sponsrade Ferguson-upploppen och mobiliserade den svarta proteströrelsen mot vita. Nu kräver Ferguson-protestanter Soros betalar dem som han har lovat.

George Soros.

George Soros.

Enligt Washingon Times var det George Soros som låg bakom de ”spontana” Ferguson-protesterna som urartade i upplopp förra året. Detta genom att finansiera, mobilisera och till och med bussa svarta aktivister till Ferguson.

Nu kräver Ferguson-protestanter att få sina utlovade pengar från NGO:t (non-governmental organizations) Missourians Organizing for Reform and Empowerment offices (MORE), som är en av de organisationer som George Soros använt sig av för att finansiera protesterna.

Den 14 maj höll flera av protestanterna en sittprotest utanför MORE:s kontor och överlämnade ett brev där det framgår att MORE ”skapat ett gemensamt konto där donatorer från hela världen donerat $ 150.000 till rörelsen, men  att de fattiga svarta människor i denna rörelse har sett lite eller inga av dessa pengar. Utöver detta har protestanter gått ut på sociala medier så som Twitter och bekräftat att de skulle ha fått betalt av MORE.

Efter den 14 maj ska den konservativa bloggen Weasel Zippers ha fått tag på en läckt lista över personer som har fått betalt av MORE. Enligt Weasel Zippers förmodas MORE själva ha distribuerat listan för att visa att demonstranter visst fått betalt.

Se nedan vad aktörerna i de ”spontana” demonstrationerna fick betalt för:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Källor:
Ferguson ’Protesters’ Are Now Protesting That They Didn’t Get Paid
More Proof Of Paid Protesters: Ad Asking For Protesters To Travel To Protest, List Of Payouts To #Ferguson Protest Organizers


  • Publicerad:
    2015-05-21 20:55