MÅNGKULTUREN. Feministinspektionen har publicerat ett nytt fotoreportage i videoformat signerat Freddy Mardell.

Politiker och journalister som hyllar mångkulturen har i årtionden försökt beskriva Malmö som en stad som ”svartmålas” av rasister, och även att medier har beskrivit en alltför negativ bild av livet i Malmö stad.

Den prisbelönte fotografen Freddy Mardell har flera gånger gjort uppmärksammade bildreportage parade med vittnesmål om den verkliga situationen i Malmö. Ofta har det handlat om skildringar av en stad som är mycket värre däran än vad den judiska tidningen Sydsvenska Dagbladet rapporterar om eller vill kännas vid, trots att tidningen har sitt säte i staden.

Vad som inte syns i skönmålande medströmsmedia är all otrygghet som vanligt folk känner i de tidigare så trygga centrumområdena.

De svenskar som har möjlighet flyr detta Malmö i allt större utsträckning. In flyttar ännu fler av de som Freddy Mardell benämner ”globalister”: Bidragstagande invandrare som för oväsen långt in på småtimmarna när vanliga arbetande och skattebetalande människor försöker sova.

Dessa ”globalister” drygar ut sina vidlyftiga bidrag genom att pracka knark på vanliga skattebetalande arbetares barn och ungdomar. Man påstår att man ”flytt från krig”, men tackar de gästfria medborgarna genom att klottra ner husfasader och trappuppgångar i större omfattningen än vad kommunen skulle kunna ha chans att hinna sanera.

Bakom den växande slummen och etablissemangets oförmåga att sätta ned foten mot dessa kolonisatörer, tar extremister över mer och mer. Allt oftare sker islamistiska, könsseparerade maktdemonstrationer i Malmö, där svartklädda och militärklädda går män för sig och kvinnor för sig, och skriker ut sitt hat mot rivaliserande muslimer, Sverige och de svenska skattebetalarna.

Demonstrationer med slogans som ”Hela Malmö hatar rasister” och ”Kämpa blattar hårt mot hårt. Staden, landet, allt är vårt” får utan kritik dra genom staden.

Se Feministinspektionens uppladdning på YouTube av ett nytt bildspel signerat Freddy Mardell, som han själv kommenterar:

Källa:
YouTube


  • Publicerad:
    2018-11-10 17:35