I veckan rapporterade Nordfront om en pappa i Texas som slog ihjäl en rasfrämling som våldförde sig på hans femåriga dotter. Nu verkar ytterligare en händelse ha skett där en rasfrämling, i detta fall en neger, har gett sig på fel barn.

En 17-årig kvinna hade gjort misstaget att börja hänga ihop med 22-årige gängmedlemmen Calvin Sneed. Inom kort hade Sneed börjat slå henne och sälja henne till andra.

Vad Calvin Sneed inte anade var att den 17-åriga kvinnans föräldrar inte skulle tolerera detta. Då det framkommit att 17-åringen arbetade som sexarbetare, med Calvin Sneed som hallick, hade paret först försökt få hjälp av polis. Dessa visade dock inte nog intresse och parets försvarsadvokat uppger att vart de än vände sig blev de nekade hjälp”.

Enligt åtalet ska paret själva ha börjat leta reda på Sneed. I ett dåd förra månaden, som polisen misstänker paret för, besköts Sneed i sin bil. Sneed undkom detta, men 4 juni var det dags igen. Paret sägs ha jagat fatt på Sneed och skjutit honom i huvudet. Sneed dog några timmar senare på sjukhus.

Om paret döms för dödsskjutningen riskerar mamman 25 års fängelse och pappan livstid utan chans till frigivning. Föräldrarna uppger dock att de är oskyldiga. Enligt deras försvarsadvokat är motivet det enda som åklagarsidan har att gå på. ”Det vore inte första gången polis och åklagare tar fel”, säger han till San Francisco Chronicle.

Charles Sneed har också uttalat sig om fallet. Han säger sig vara medveten om sin sons kriminella aktiviteter, men anser att paret – om skyldiga – inte haft rätten att döda honom. Han säger även:

Calvin var en hallick, flickan var på flykt hemifrån, föräldrarna blev galna. De blev Gud för ett ögonblick. De väntade inte på domen, rättegången, de gjorde det rakt av på gatan.”

Läs även:

Not-guilty pleas in slaying of alleged pimp


  • Publicerad:
    2012-06-25 10:58