Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kina vs The Jew World Order

Lars Torsman går igenom Kinas relation till väst fram till idag Femte och sista delen i en serie fördjupande artiklar om den asiatiska stormakten.

Miljarder mot miljardärer

Lars Torsman går igenom Kinas ekonomiska tillväxt och politiken bakom den Del fyra av fem i en serie fördjupande artiklar om den asiatiska stormakten.

Om kliget kommel

Lars Torsman går igenom Kinas förutsättningar för att försvara sig mot främmande makt Del tre av fem i en serie fördjupande artiklar om den asiatiska stormakten.

Kinas vänner och ovänner

Lars Torsman går igenom Kinas geopolitiska relationer Del två av fem i en serie fördjupande artiklar om den asiatiska stormakten.

Kinas demografiska och ekonomiska situation

Lars Torsman går igenom Kinas demografiska och ekonomiska situation  Del ett av fem i en serie fördjupande artiklar om den asiatiska stormakten.

Mellanösterns enda teokrati

Summering av den sionistiska entitetens historia och kamp mot ursprungsbefolkningen Lars Torsman summerar och illustrerar Nu även i ljudformat

Hamas vs Israel – en historisk konflikt

Vad handlar kriget i Palestina om och hur har konflikten sett ut rent historiskt? Lars Torsman fortsätter fördjupa sig i motståndet mot sionismen.

Palestina: Omvärldens reaktioner

Konflikten och Hamas har engagerat stora delar av världen Men hur har de viktigaste länderna reagerat?