FRANKRIKE. Globalistregimen vidtar förbudsåtgärder i syfte att försöka få bukt på den revolutionära Gula västarna-rörelsen.

Gula västarnas ihärdiga gatuprotester har inte stoppats av vare sig brutalt polisvåld eller globalistregimens eftergifter. Detta har nu föranlett Emmanuel Macron och hans ministrar att vidta förbudsåtgärder mot gräsrotsrörelsen.

Under dagen meddelade premiärminister Edouard Philippe nämligen att regimen kommer att stoppa demonstrationer i ”tidigare utsatta områden” som Champs-Élysée ifall de ser att ”radikala grupper” som ämnar bruka våld deltar. Stadens polischef kommer dessutom att bytas ut.

Philippe sa dessutom att användare på sociala medier som han menade uppviglade till och hyllade upplopp ”kommer att få ta ansvar”.

Åtminstone 150 personer har skadats allvarligt och över 2 000 lindrigt sedan protesterna drog igång i november.

Gula västarna kritiserar främst Macrons ekonomiska politik som de menar gör det svårt för vanliga fransmän att leva värdigt. Det har dock framkommit att många demonstranter även är kritiska till agendajournalister, judiskt maktinflytande, frimureriet och banksystemet.

Källa:
France to ban Yellow Vest protests in ‘worst hit’ areas if radicals spotted – French PM


  • Publicerad:
    2019-03-18 19:35