INSÄNDARE. Mia Andrén förklarar nationalsocialismen och bemöter hatarna.

Nationalsocialismen är….

Kärlek
Omtanke
Gemenskap
Solidaritet
Stabilitet
Trygghet
Frihet

Ljuv musik i mina öron, något alla borde ställa upp på. Istället skriks det om hat. Ljusa hatfyllda röster skriker ut sitt vansinne om saker de inte har en aning om. De är arga, olyckliga men varför vet de inte. Media talar om för dem att det är oss nationalsocialister de ska vara arga på. Den vita mannen är en annan. Tacksam för en syndabock, tror de vilsna stackarna att de äntligen har hittat ett botemedel på sin olycka.

Vi beskylls för hat, men var någonstans hatar vi? Är det hat att vara emot folkmord? Är det hat att vilja bevara den verkliga mångfalden? Hos vilket annat folk kan du finna så många olika variationer? Hos vilket annat folk kan du finna så många framgångsrika uppfinningar? Eller vetenskapliga upptäckter? Hos vilket folk kan du finna så många goda egenskaper? Att utplåna ett folk är det verkliga hatet och det står inte vi för.

Nationalsocialismen är det som demokratin utger sig för att vara och demokratin är det nationalsocialismen anklagas för att vara.

Är det demokrati att utsätta sina medborgare för socialt förtryck om denne har en annan åsikt? Är det demokrati att fängsla politiska motståndare? Är det demokrati att tvinga på sina medborgare en åsikt? Skall vi svenskar inte kunna gå på våra gator utan risken för att bli attackerade? Ska man inte kunna söka sjukvård och få den hjälp man behöver – eftersom att vår regering hellre vill lägga våra pengar på främmande folk. Folk som bara klagar på det svenska samhället samtidigt som de slår sönder och samman allt som våra förfäder kämpat för?

Gruppvåldtäkter och terrordåd ska inte vara vår vardag. Inte heller mord och skottlossning. Våra barn och gamla ska tas om hand om. En röst vart fjärde år kommer inte stoppa det. Det behövs ett motstånd som försvarar vårt folk vid angrepp.

Nationalsocialismen handlar inte om att sprida skräck eller att döda andra folkslag bara för att vi älskar vår eget. Det handlar om att bevara, det handlar om att älska och ta hand om varandra. Vårt eget folk. Nationalsocialismen är inte bara för det vita folken. Alla andra folkslag kan ta efter de grundläggande principerna. Inte heller handlar det om att slaviskt följa ett politiskt program eller statskick utan att alltid tjäna folket och inte som i dag bara för egen vinings skull.

Jag önskar att ni kunde sluta skrika för en stund och lyssna istället så att vi alla kan arbeta för ett bättre samhälle. Alla kan inte tycka och tänka lika. Det är en omöjlighet att åstadkomma men jag vet att ni innerst inne vill leva i frihet och det kan vi bara uppnå med nationalsocialismen.

Samhället som vi ser i dag är inte en nationalsocialistisk skapelse utan ett demokratisk. Ändå vänder ni ert hat mot oss. Vi har inte skapat situationen som ni ser idag. Er demokrati har gjort det. Sluta hata och anslut er till Nordiska motståndsrörelsen för att skapa ett bättre samhälle. Ett bättre Norden. Det är aldrig försent att inse sina misstag. Om du inte klarar av att göra det för din egen skull så gör det då för dina barns. Denna värld av kaos kan vi inte efterlämna till dem. Inte om vi älskar våra barn, och det gör vi.


  • Publicerad:
    2017-06-10 21:24