KORRUPTION. En överenskommelse mellan Hunter Biden och den kinesiska staten utgör en levande illustration på en tydlig trend inom global korruption. Främmande stater köper politiskt inflytande genom att teckna så kallade ”hjärtevänsavtal” med barn till höga politiker.

Hunter Biden.

Den förre amerikanske presidenten Barack Obamas vicepresident var sionisten och massinvandringsförespråkaren Joe Biden. Han har med entusiasm offentligt stött de sionistiska planerna på folkmord på den vita rasen samt varit föremål för diverse spekulationer angående hans närgångna och obehagliga beteende kring barn.

Nu avslöjar den konservative författaren Peter Schweizer att Joe är länken till den kinesiska statens hemliga korruptionsavtal med Joes son Hunter Biden.

Peter Schweizer blev internationellt känd för sin bok Clinton Cash som beskriver paret Bill och Hillary Clinton och dessas extremt vidlyftiga globala korruption, illegala drog- och vapenaffärer och penningtvätt via organisationer som The Clinton Foundation och Clinton Global Initiative, där de svenska företagen Ericsson och Lundin Oil har framträdande positioner, inklusive Carl Bildt som då hade nära kopplingar till Lundin Oil.

Schweizer försöker i sin nya bok Secret Empires som släpptes den 20 mars nischa sin skildring av amerikansk politik med vad han kallar ”den nya korruptionen”. Boken beskriver hur politikerklassen i USA döljer omfattande korruption och samtidigt berikar sina familjer och vänner. Denna ”nya korruption” har ofta formen av så kallade ”hjärtevänsavtal”. Avtalen utmärker sig genom att främmande stater köper politiskt inflytande i ett land genom att teckna dessa avtal med barnen till kända makthavare. Sådant har förmodligen existerat länge, men Schweizer säger se att det blir allt vanligare, och han kan förklara varför. Sonen till juden George Soros (egentligt namn: György Schwartz), Jonathan Soros, var till exempel en av spelarna i lanseringen av Hillary Clinton som Demokraternas presidentkandidat i valet 2016.

Ett värre och hittills inte lika känt exempel på kombinerad korruption och spioneri som går via politikerklassens ”prinsar” är enligt Schweizer när den kinesiska regeringen finansierade Hunter Bidens privata riskkapitalbolag Bohai Harvest RST.

— I december 2013 flyger vicepresident Joe Biden till Asien. Huvudmålet för den resan är ett besök i Bejing, säger Schweizer till Breitbart news i en sorts marknadsföringsintervju kring sin nya bok.

— För att sätta detta i sitt sammanhang har Kina 2013 just tagit kommandot över luftrummet över södra Stilla havet. De har sagt att ”om ni vill flyga över detta område, måste ni få Kinas godkännande, för vi hävdar suveränitet över detta territorium”. Detta är mycket kontroversiellt i Japan, Filippinerna, och flera andra länder. Joe Biden reser dit för att konfrontera kineserna. Han kritiseras sedan för att ha varit vek gentemot dem. Inte bjudit dem motstånd. Japan och andra länder är upprörda över alltihop, säger Schweizer.

— Joes son Hunter Biden följer med på resan. Tio dagar efter hemkomsten från Kina får Hunter Biden som har det där lilla bolaget, och som inte har någon bakgrund inom riskkapitalbranschen, en jätteorder på 1,5 miljarder dollar från den kinesiska regeringen. På det sättet ger den kinesiska regeringen Joe Biden och John Kerry kontrollen över dessa pengar, mot höga arvoden. Detta är ett exempel på denna typ av korruption, och den första delen i vad som ska bli tre stora avtal mellan den kinesiska regeringen och barnen eller andra närstående till vicepresident Biden och utrikesminister Kerry, säger Schweizer.

Istället för att vicepresidenten som ska ansvara för USA:s intressen i en strategisk kamp mot den växande makten Kina, säljer han både sig själv och militärt känslig teknik till dem, vilket försvagar USA:s strategiska läge ytterligare. Investeringspengarna från Kina används i företag som Kina har nytta av. Det rör sig om teknik som används i ”dubbla syften”, bland annat i företaget Henniges som tillverkar antivibrationsteknik som används både för civila och militära ändamål. Hunter Bidens bolag investerar också i ett atomenergiföretag som justitiedepartementet har åtalat för brott som är relaterade till stölder av kärnteknikhemligheter.

— Sedan blir det ännu värre, eftersom de gör ytterligare en investering i något som kallas CGN, China General Nuclear, som är ett kärnkraftsföretag. De gör denna investering 2014. Vad händer året därpå? FBI arresterar och åtalar höga företrädare i företaget för att ha stulit kärnteknikhemligheter från USA, i synnerhet kärnreaktorn AP-1000, som är mycket lik de vi har i amerikanska ubåtar. Poängen är att inget av allt detta måste redovisas eftersom de har kommit på ett sätt att kringgå sådana lagar. Specifikt gäller det för familjeanhörigas affärer med främmande makter, säger Schweizer.

Därför har vi sett allt fler barn till makthavare såsom Hunter Biden och Jonathan Soros hantera stora summor pengar i främmande makters tjänst.

— Det är helt otroligt. Om Joe Biden får en valkampanjgåva på 1 500 dollar, måste han redovisa det. Om hans fru får 1 500 dollar, måste hon redovisa det. Men om hans son får 1,5 miljard dollar i riskkapital från den kinesiska regeringen, finns inga regler som tvingar honom att redovisa det. De har verkligen lyckats få valuta för pengarna, avslutar Schweizer.

Källor:
Exclusive: Peter Schweizer Reveals Joe Biden’s Son’s Massive Deal with Chinese Company ‘Trying to Steal’ America’s Nuclear Secrets
U.S. Nuclear Engineer, China General Nuclear Power Company and Energy Technology International Indicted in Nuclear Power Conspiracy against the United States
Peter Schweizer (2015): Clinton Cash. HarperCollins.


  • Publicerad:
    2018-03-21 19:00