ALMEDALEN. Opinionsbildaren och nationalistveteranen Jonas De Geer har busringt Region Gotland för att fråga om de ”1 000 fulla skinnskallarna” som hotar att invadera ön under sommarens upplaga av Almedalsveckan.

”1 000 fulla skinheads” fruktar nu Region Gotland under Almedalen.

Den 28 januari höll Nordiska motståndsrörelsen en presskonferens där man släppte ett flertal nyheter om valåret, bland annat att man även i år ska komma till Almedalen efter det mycket lyckade besöket föregående år och att man lämnat in en ansökan för detta.

Under presskonferensen yttrade Emil Hagberg från Riksledningen skämtsamt att man skulle ”släppa lös 1 000 fulla skinheads” i Almedalen ifall Region Gotland väljer att neka Motståndsrörelsen plats. Trots den uppenbart skämtsamma tonen i uttalandet fick det regionstyrelsens ordförande, Meit Fohlin (S), att gå i taket och den systemlojala lokaltidningen Hela Gotland valde att skriva en hetsartikel om presskonferensen där Fohlin oemotsagd får gråta ut om hur ”våldsamma” Nordiska motståndsrörelsen är.

Nationalisten och opinionsbildaren Jonas De Geer från podden Me ne frego har nu busringt Region Gotland, där han spelar en orolig och homosexuell medborgare vid namn Karl. Under samtalet undrar ”Karl” bland annat ifall han och hans ”partner” nu törs besöka Almedalen i sommar, med tanke på hotet om de ettusen fulla skinnskallarna.

Lyssna på samtalet:

Listen to ””Tusen fulla skinheads” – Karl ringer Gotland” on Spreaker.

I avsnitt 17 av Me ne frego diskuterar De Geer och Frodi Midjord också Regions Gotlands reaktion på ”hotet” om de fulla skinnskallarna mer ingående:

Listen to ”Me ne frego – avsnitt 17, satanism och imperialism” on Spreaker.


  • Publicerad:
    2018-02-05 19:30