UTRIKES. I en intervju med Le Parisien kräver Frances Kalifat, ordförande för Frankrikes ledande judisk makt-organisation, ökad repression mot det franska folket.

I en intervju nyligen publicerad i den franska tidningen Le Parisien kräver juden Frances Kalifat, som är ordförande för den ledande judisk makt-organisationen CRIF, att regeringen ska ta hårdare tag mot franska dissidenter. Ett krav han riktar till regeringen är att spontana demonstrationer anordnade av Gula västarna måste upplösas och att bara tillståndsgivna åsiktsyttringar ska tillåtas.

— Drastiska åtgärder måste genomföras för att stoppa dessa demonstrationer, som inte längre är till för att uttrycka åsikter om köpkraft utan istället hat mot institutioner, republiken och judar, säger Kalifat och fortsätter:

— Det finns en grundlagsstadgad rätt att demonstrera, men man måste finna ett sätt att stoppa dem, eller i varje fall kanalisera dem. Enbart demonstrationer som är skriftligt anmälda behöver tillåtas, förhindra de andra. Vi kan inte fortsätta så här lördag efter lördag.

Kalifat känner uppenbarligen att han är i position att ställa omfattande krav på Frankrikes president Emmanuel Macron. Utöver de krav han redan framfört menar han även att regeringen måste agera bestämt för att slå ner på ”antisemiter” i landet, genom att förbjuda antisionism, samt förbjuda bojkotter av Israel. Den inflytelserika juden nämner komikern Dieudonné M’bala M’bala och nationalisten Alain Soral.

Huruvida judisk makt-bossens krav kommer att bli verklighet inom kort återstår att se.

Källa:
France’s Jewish Elites Demand Yellow Vest Protests Be Shut Down


  • Publicerad:
    2019-02-22 23:45