JUDISK MAKT. Den före detta israeliska rymdchefen och juden Haim Eshed påstår att Israel och USA har hemlig kontakt med utomjordingar som bor på mars. ”Mänskligheten är inte redo”. 

Haim Eshed hävdar att han har kontakt med utomjordingar. Kanske är det sådana här varelser som Israel gömmer på Mars. Foto: Twitter.

Israels före detta rymdchef, juden Haim Eshed påstår att Israel och USA en längre tid har haft kontakt med utomjordingar i hemlighet. Professor Eshed jobbade mellan 1981 och 2010 som chef för Israels rymdsäkerhetsprogram.

 En ”Galaktisk Federation”

Han säger till Jewish Press att utomjordingarna har en ”Galaktisk Federation”. Enligt Eshed gömmer sig utomjordingarna på en hemlig, underjordisk bas på planeten Mars. Han menar också att amerikanska astronauter har besökt utomjordingarnas bas på Mars.

Professorn säger:

Utomjordingarna har bett oss att inte berätta att de finns där, mänskligheten är inte redo ännu. Trump höll på att avslöja dem, men utomjordingarna i Galaktiska Federationen sa åt honom: ”Vänta, låt folk lugna ner sig först”. De vill ju inte skapa masshysteri. De vill först göra oss förnuftiga och förstående.

Hade jag hittat på det jag säger nu för fem år sedan hade jag lagts in på sjukhus. Vart jag än har berättat detta i den akademiska världen har de sagt: ”Den här mannen har blivit knäpp”.

 Israels underrättelsedivision

Eshed har genom åren haft många olika utbildningar. Bland annat har han en kandidatexamen i elektronikteknik. Han har också tjänstgjort i den israeliska vapenmaktens underrättelsedivision. År 1981 blev han professor vid Technions Rymdforskningsinstitut.

Han har senare jobbat med att utveckla vapen och teknologisk infrastruktur inom vapenindustrin. Där ansvarade han för att ha skickat upp 20 israeliska spionsatelliter som spionerade på Iran. Nu berättar han mer om Israels påstådda avtal med utomjordingarna:

De har väntat på att mänskligheten ska utvecklas och nå ett stadie där man generellt har mer förståelse för vad rymden och rymdskepp är. Det finns ett avtal mellan den amerikanska regeringen och utomjordingarna. De har skrivit på ett kontrakt om att få genomföra experiment här.

De försöker också förstå- och forska om universums struktur, och de vill ha oss som hjälpredor. Det finns en underjordisk bas i djupet av Mars, där deras representanter finns, och också våra amerikanska astronauter.

Detta skriver professorn mer om i sin nya bok, The Universe Beyond the Horizon – conversations with Professor Haim Eshed. ”En perfekt present till Hanukkah”, skriver Jewish Press.


  • Publicerad:
    2020-12-09 07:00