Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SUCCÉN FORTSÄTTER: Motståndsrörelsen värmde upp ett regnigt Almedalen

Av Redaktionen, 2017-07-08
redaktionen@nordfront.se

ALMEDALEN. Motståndsrörelsens framgång i Almedalen fortsatte även under dag två. Under lördagen visade polisen några av sina sämsta sidor, men trots detta var humöret på topp och folket lika intresserade som igår. Det råder inga tvivel om vilka som är Almedalens stora vinnare! Nordfront återkommer under morgondagen med rapporter från Almedalens sista dag. Liveuppdatering avslutad

Hotet mot demokratin!”, ”Terroristerna i Almedalen!” Trots alla varningar så kom ingen till skada när Nordiska motståndsrörelsen stal showen under gårdagen i Almedalen från Sverigedemokraterna och resten av etablissemanget.

Inledningsvis var lögnpressen pigg på att hetsa mot de ovälkomna aktivisterna, med allt ifrån påstådda ”heilningar” till ”sönderslagna skor” och grova felciteringar.

Ju längre dagen gick blev det allt tydligare att det var Motståndsrörelsens dag och att inget skulle kunna stoppa oppositionen från att tala öppet om det planlagda folkmord som sker genom massinvandring och tvångsintegration.

Då inga föll ”offer” för organisationens närvaro och då massvis med människor flockades kring Motståndsrörelsens tält för att få en chans att diskutera och då aktivisterna, till skillnad från de sedvanliga politikerna och opinionsbildarna, uppenbarligen prioriterade vanligt folk framför lögnaktiga journalister så tycks det även ha blivit tunnare med krigsrubriker under aftonen.

Se även ett filmklipp sammanfattar Motståndsrörelsens första dag i Almedalen nedan:

Även idag kommer Motståndsrörelsen ha ett tält uppsatt på Hamnplan, plats 229 och kommer att finnas på plats för alla som vill diskutera vår politik med representanter från organisationen. Även Nordfront Förlag kommer finnas på plats för att sälja diverse produkter ur sitt sortiment. Alla nyfikna välkomnas fram och ska inte låta sig avskräckas av hetsen i media.

Klicka på bilden för förstoring

Mellan klockan 16:00 – 17:00 även idag så kommer tal att hållas vid det så kallade Speakers corner Hamnplan, plats 210. Idag kommer Magnus Wardmo, chef över Näste 7, Småland och Öland, samt Simon Lindberg att hålla tal. Vi kommer förstås att livstreama talen precis som igår.

Dagens livestream är avslutad, men återkommer imorgon.

Uppdatering 10:45

Nu är dagen igång och även idag visar folk intresse för Motståndsrörelsens tält, trots det dåliga vädret som dragit in över Gotland och Almedalen.

FOTO: Nordfront.se.

Även polisen och Expressen tycks ha vågat sig ut i regnet.

FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

Det så kallade ”konstverket” verkar inte riktigt vattentätt.

Uppdatering 11:05

Nordfront passade på att besöka syndikalisterna inom SAC och deras tält, med hopp om en debatt. Vi möttes dock av ett övergivet och omkullvält tält och propaganda som låg framme helt öppet i regnet. En polis undrade även vad vi gjorde på platsen.

En syndikalistmatta? FOTO: Nordfront.se.

Inte ens syndikalisterna själva tycks värdesätta sin folkfientliga propaganda särskilt högt. FOTO: Nordfront.se.

Systemlakej som vaktar andra systemlakejer. FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 11:25

När aktivister från Motståndsrörelsen ställde upp med banderoll framför Miljöpartiets pressträff och skanderade Gustav Fridolin – folkförrädare!” och Isabella Lövin – folkförrädare!” så slog polisen plötsligt till och grep en av aktivisterna.

Banderollaktion framför Miljöpartiet. FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 12:10

Många efterfrågar just nu livestreamningen. Tills vidare kan vi bjuda på en favorit från gårdagen: Fredrik Vejdeland förklarar historia för bluffhistorikern Henrik Arnstad:

Nyligen publicerade Nordfront även en propagandabild med tanke på Almedalen och intresset för Motståndsrörelsens politik:

Klicka för större bild.

Aftonbladet har också uppmärksammat tumultet kring protestaktionen mot folkförrädarna i Miljöpartiet, där man bland annat ställer frågan om man verkligen är tillåtet att ”störa på det här sättet”. Motståndsrörelsens närvaro, med bland annat öppna protester mot den politiska makten, har uppenbarligen rört om i den rådande ordningen för Almedalsveckan.

Uppdatering 13:00

Nu är äntligen dagens livestream från Radio Nordfront uppe!

Vi kan även presentera en film från dagens tumult i samband med protestaktionen mot Miljöpartiet:

Uppdatering 13:40

Ytterligare en aktivist har nu gripits, misstänkt för störande av allmän ordning i samband med protestaktionen mot Miljöpartiet. Personen i fråga höll i megafonen som användes när Miljöpartiets ledare pekade ut som folkförrädare. Den första aktivisten som greps misstänks för att ha försökt hindra att aktivisten med megafonen greps.

Aktivisten greps i samband med att han lämnade en restaurang, då en bil dök upp från ingenstans och två poliser tog tag i honom och snabbt förde bort honom i bilen.

Tydligen är det känsligt att protestera mot den politiska makten i Almedalen. Att protestera mot sina politiska motståndare går förstås bra – så länge man är på systemets sida!

Uppdatering 14:20

Polisen fortsätter med sina stasimetoder. Nordfront befann sig vid SAC:s tält, då en syndikalist plötsligt gjorde ett utfall mot en kvinnlig Nordfrontmedarbetare. När en av våra kameramän gick fram och frågade vad han höll på med flög polisen direkt på honom och förde bort honom.

Enligt uppgifter ska kameramannen ha blivit bortförd och avsläppt i Gustavsvik, cirka tre kilometer utanför Visby.

FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 15:00

Man med hörsnäcka som verkar ha samma ärenden som Nordfronts journalister!

FOTO: Nordfront.se.

Den lustige afrikanen från igår är tillbaka:

FOTO: Nordfront.se.

Kameramannen Oscar Bergström är också tillbaka i Almedalen!

Den leende kameramannen är ej misstänkt för brott. FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 15:10

En aktivist som greps tidigare idag har släppts efter att ha varit i polisens förvar i ett par timmar. Trots detta har han inte blivit förhörd, men har delgivits misstanke om störande av allmän ordning samt främjande av flykt:

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 15:25

Just nu frågas Gustav Fridolin ut av Lena Mellin och Robert Aschberg i Aftonbladets tält. Samtidigt har Motståndsrörelsen en banderollaktion utanför:

FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 15:50

Just nu förbereder man inför dagens tal på ”speakers corner”, där Nästeschef Magnus Wardmo och Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg ska hålla tal.

Nordfront var även på plats när moderatledaren Anna Kinberg Batra intervjuades av Expressen. Hon sa bland annat att hon kunde lösa alla landets problem, att hon inte ville samregera med SD utan endast samarbeta i riksdagen.

Kinberg Batra ogillade även hon Motståndsrörelsens närvaro på Almedalsveckan.

Emil Hagberg känner sig förväntansfull inför talen. ”Känner du spänningen i luften Robin?” frågar han Nordfronts kameraman.

Uppdatering 16:00

Just nu håller nästeschef Magnus Wardmo tal inför de församlade i Almedalen.

Wardmo talar om utarmningen av landsbygden och vikten av att Norden blir självförsörjande.

— Det är en ära för mig att få representera den sanna oppositionen i Sverige, inleder Wardmo.

Uppdatering 16:30

Nu är det dags för Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg att hålla tal.

Lindberg talar om den enorma uppmärksamhet Motståndsrörelsen har fått inför deltagandet i Almedalsveckan. Han bemöter även de yttrandefrihetshatande politiker som uttryckt att organisationen ska tystas och bekämpas med varje medel.

Vidare bemöter Lindberg de absurda påståendena om att Motståndsrörelsen skulle vara en ”terrororganisation”.

I övrigt kan vi meddela att den andra aktivisten som greps tidigare idag också är släppt. Han höll i megafonen under protestaktionen mot Miljöpartiet och misstänks för brott mot ordningslagen.

Lindberg påpekar att feministerna hatar kvinnor och kvinnlighet, medan Motståndsrörelsen ”hyllar kvinnliga kvinnor, manliga män och föreningen dem emellan”.

Lindberg lovar också att om Feministiskt Initiativ flyttar hela partiet till deras ledare Viktoria Kawesas hemland Uganda och stannar där, så kommer Motståndsrörelsen i framtiden också hålla sig borta från Almedalen.

Se talen via vår livesändning nedan:

Uppdatering 16:45

Nedan kan ni se ett filmklipp som sammanfattar gårdagen:

Uppdatering 17:25

Lite Almedalmemes:

Uppdatering 17:45

Afrikanen som stalkat Nordfront i två dagar har nu gripits!

Igår var han kaxig. FOTO: Nordfront.se.

Och till slut greps han. FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 18:35

Simon Lindberg genomförde nyligen en intressant intervju med frilansjournalisten Jonathan Kärre, som skriver på medium.com på flashback.se.

Nordfronts journalister håller samtidigt på att bege sig till Gustav Fridolins tal för att se vad för slags floskler han kommer med idag.

Uppdatering 19.15

Dagens livestream är nu avslutad men återkommer imorgon.

Nordfront är på plats när folkförrädaren Fridolin håller tal.

Han vill bygga mer tåg och tågrälsar.

— Miljöpolitik är en kamp, säger Fridolin som inte vill vänta utan göra saker ”nu”.

Under talet började Fridolin svamla om ”rasism och nazism”, varav några i publiken började ropa ”folkförrädare!”

UPPDATERING AVSLUTAD

Nordfront vill därmed tacka alla läsare som följt oss även idag. Vädret var betydligt sämre än igår, då dagen inleddes med ösregn.

Polisen började även bete sig alltmer suspekt under dagen, då man exempelvis grep två aktivister för att dessa försökte genomföra en protest mot regeringspartiet Miljöpartiet som är med och bedriver folkmord mot Nordens folk. När Nordfronts kameraman försökte försvara en kvinnlig kollega från en våldsam syndikalist blev denne dessutom bortförd i en piketbuss och lämnad några kilometer utanför Visby

Så småningom blev det dock uppehåll och aktivisterna kunde genomföra lyckade aktiviteter, föra många givande samtal och besökarna var minst lika intresserade av Motståndsrörelsen som igår.

Motståndsrörelsen är Almedalens stora vinnare!

Glöm inte att ni också kan följa oss på Almedalen via vår Twitter.


  • Publicerad:
    2017-07-08 10:58