Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

“Vi vill, vi kan och vi kommer att dedikera våra liv till vårt folk”

Av Redaktionen, 2017-07-09
redaktionen@nordfront.se

ALMEDALEN. Här kommer Simon Lindbergs tal från Motståndsrörelsens första dag i Almedalen.

Under Nordiska motståndsrörelsens första dag i Almedalen höll organisationens ledare Simon Lindberg ett tal som riktade sig till direkt till de sverigedemokrater med sympatisörer som var på plats. Lindberg menade att det finns en stor potential bland dessa, som tyvärr går förlorad på grund av partiets folkfientliga ledning.

— Ni har allt som oftast väldigt sunda åsikter, långt ifrån ledningen i toppen, och med en önskan om en radikal förändring och därmed en förbättring för vår nation, sa Lindberg.

Lindberg konstaterade att de vanliga, hårt arbetande svenskar som stödjer SD inte delar ledningens uttalade mål om att endast minska invandringen – de vill stoppa den.

Det finns framförallt tre anledningar till att det blivit en sådan klyfta mellan SD:s ledning och dess sympatisörer, enligt Lindberg:

— Okunskap och förtroende för massmedia, naivitet och en tro på att ledningen egentligen har andra åsikter än de ger uttryck för samt hopplöshet och en bristande tro på att det finns några alternativ.

Denna slutsats har Lindberg dragit efter att personligen har talat med tusentals SD-sympatisörer, berättade han.

SE ÄVEN: Sammanfattning av Motståndsrörelsens första dag i Almedalen

Till de som är missnöjda med Sverigedemokraternas ledning, men som inte tror att det finns någon poäng att stödja ett mindre om än radikalare alternativ, lät Lindberg hälsa:

— SD leder vårt folk till undergång, om än i långsammare takt än om de övriga partierna styr. Är det verkligen vettigt att stödja ett så pass dåligt alternativ framför ett bra, enbart för att det inte känns säkert att det bra alternativet blir verklighet?

Lindberg utlovade dock till alla som av någon anledning tvekar om att Motståndsrörelsen kommer att lyckas med att uppnå sina politiska mål att det endast handlar om en tidsfråga innan så sker.

— Vi i Motståndsrörelsen vill, vi kan och vi kommer att dedikera våra liv till vårt folk! lovade Lindberg.

Avslutningsvis uppmanade Lindberg alla som funderar på att rösta på Sverigedemokraterna att inte slösa bort sin röst i nästa års val utan istället stödja det enda alternativ som kan rädda vårt folk från undergång: Nordiska motståndsrörelsen.

På grund av tekniskt strul saknas vissa mindre delar av detta tal. Problemet åtgärdades dock efter första dagen och resterande tal kommer att vara kompletta.

Ta del av Simon Lindbergs tal nedan:


  • Publicerad:
    2017-07-09 14:40