Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

TOTAL SUCCÉ: Motståndsrörelsen blev Almedalens segrare

Av Redaktionen, 2017-07-09
redaktionen@nordfront.se

ALMEDALEN. Motståndsrörelsens tredje dag i Almedalen är nu avslutad. Aldrig någonsin har organisationen fått så mycket uppmärksamhet och mött så många intresserade människor på så kort tid. Liveuppdatering avslutad

Almedalen 2017 förvandlades till en nationalsocialistisk zon.

Hotet mot demokratin!”, ”Terroristerna i Almedalen!” Trots alla varningar så har ingen kommit till skada när Nordiska motståndsrörelsen har stulit showen i Almedalen under två dagar i rad, mitt framför näsan på ett frustrerat etablissemang.

Under fredagens inledning var den mediala hetsen markant, med allt ifrån påstådda ”heilningar” till ”sönderslagna skor” och grova felciteringar.

Under lördagen verkade det vara polisens tur att stå för det ohederliga beteendet då man exempelvis grep två aktivister för att dessa försökte genomföra en protest mot regeringspartiet Miljöpartiet som är med och bedriver folkmord mot Nordens folk. När Nordfronts kameraman försökte försvara en kvinnlig kollega från en våldsam syndikalist blev denne dessutom bortförd i en piketbuss och lämnad några kilometer utanför Visby.

Det har blivit tydligt att medan de andra partierna tilldelades varsin dag under Almedalsveckan så tog sig Motståndsrörelsen tre dagar – för vem annars har varit hela Almedalsveckans huvudakt?

Se även ett filmklipp sammanfattar Motståndsrörelsens första dag i Almedalen nedan:

Även idag kommer Motståndsrörelsen ha ett tält uppsatt på Hamnplan, plats 229 och kommer att finnas på plats för alla som vill diskutera vår politik med representanter från organisationen. Även Nordfront Förlag kommer finnas på plats för att sälja diverse produkter ur sitt sortiment. Alla nyfikna välkomnas fram och ska inte låta sig avskräckas av hetsen i media.

Söndagens livesändning är nu avslutad.

Klicka på bilden för förstoring

Mellan klockan 16:00 – 17:00 även idag så kommer tal att hållas vid det så kallade Speakers corner Hamnplan, plats 210. Idag kommer Pär Sjögren, chef över Näste 5, Dalarna och Värmland, samt Simon Lindberg att hålla tal. Vi kommer förstås att livstreama talen precis som igår.

Uppdatering 09:50

Tältet är rest!

Samtidigt håller vänsterextrema systemlakejer på att ”protestera” i Hamburg. Här vill media höra ”båda sidor”, tänk om polisen ”provocerat” dem?

Nordfronts tredje nummer på Almedalen.

 

Uppdatering 10:40

Nu är Radio Nordfronts livsändning för dagen igång. Se Almedalen direkt nedan:

Uppdatering: 10:50

Idag är Moderaternas dag och till skillnad från de andra partiledarna så kommer Anna Kinberg Batra att hålla sitt tal redan nu, alltså på förmiddagen.

Aktivister från Motståndsrörelsen och journalister från Nordfront är självklart på plats.

FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

Polischefen för Redion Mitt Carin Götblad är på plats

Uppdatering 11:05

Moderatledaren Kinberg Batra kallade just Motståndsrörelsen för ”Sverigehatare” och uppmanade aktivisterna att lämna Gotland. Aktivisterna svarade med att gå framåt.

Hon kritiserade dock också, som en av få svenska politiker, vänsterextremisterna som just nu vänder upp och ner på Hamburg i samband med G20-mötet. Kinberg Batra tycks dock anse att Motståndsrörelsens opinionsbildning är likvärdigt med våldsamt upplopp och att gummiparagrafen ”hets mot folkgrupp” är ett bra verktyg att sätta dit meningsmotståndare med.

Uppdatering 11:35

Pär Öberg har hamnat i en het diskussion med en moderat som gillar den våldsbejakande och folkmördande liberala demokratin.

Uppdatering 11:55

FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 12:45

Just nu har några aktivister begett sig till Östercentrum i Visby. Dagens nummer av Nordfronts papperstidning delas ut till allmänheten.

FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 13:15

En kvinna som ogillar krig och förtryck har besökt Motståndsrörelsens tält. Hon borde helt klart överväga nationalsocialismen!

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering: 14:45

Nordfront avslöjar med eget filmmaterial en Fake News-artikel från Nyheter24 om ”trakasserad Visby-bo”. Läs artikeln här.

Vidare kan Nordfront med bilder avslöja att Expressen även idag försöker sig på att sprida fake news när de påstår att ”Motståndsrörelsen lockade inte ens tio personer”. Läs mer här.

Nedan kan ni också ta del av Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindbergs tal från fredagen:

I övrigt flyter Motståndsrörelsens opinionsbildande verksamhet på även under Almedalsveckans allra sista dag. Här är lite bilder från de tidigare dagarna:

Alla är förstås inte förtjusta och vissa skäms inte heller över att bete sig illa helt öppet:

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 15:50

Precis som ni kan se på Radio Nordfronts livesändning så förbereder aktivisterna nu inför dagens tal på Speakers corner vid Hamnplan. Idag kommer nästeschef Pär Sjögren att tala klockan 16, följt av Simon Lindbergs tredje tal under Almedalen.

Uppdatering 16:00

Just nu talar Pär Sjögren, som är chef över Motståndsrörelsens femte näste, vilket inbegriper Dalarna och Värmland.

Sjögren talar om den folkmördande Kalergi-planen som ligger till grund för EU och som syftar till de europeiska folkets förslavning, uppblandning och slutligen utrotning.

Han talar också om ”slaskmedias” häxjakt mot svenskar som vågar kritisera massinvandringen och som pågått i åratal. Sjögren påpekar att massmedia frångått sitt uppdrag när de försöker bestämma vad som får sägas och tyckas i det offentliga samtalet.

Nu talar Sjögren om etablissemangets taktik att svartmåla sina politiska motståndare, vilket syftar till att folket inte ska kunna ta reda på huruvida den mediala bilden av oliktänkare stämmer eller ej.

— Mobbning är en fullt acceptabel metod i det offentliga samtalet, förklarar Sjögren.

— Det är desperata metoder av desperata människor som håller på att förlora ensamrätten på att beskriva verkligheten, fortsätter Sjögren.

Vidare påpekar han att massmedia, såsom Aftonbladet och Expressen, för länge sedan slutade med att granska makten och att de istället har blivit en megafon för den folkfientliga makten.

— De stora mediahusen har blivit fiender till oss nordbor som inte ville leva i deras globalistiska mångkulturalistiska samhälle, säger Sjögren.

Uppdatering 16:15

Nu talar Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg. Han berättar att han ska tala om etablissemangets lögn om att vi är ”kriminella” och ”våldsbejakande extremister”.

Lindberg menar att etablissemanget inte själva tror på den beskrivningen, utan använder den för att de hoppas att andra ska tro på den.

Han går igenom epiteten ett efter ett och förklarar hur absurda de är samt att de som kastar dem på Motståndsrörelsen ofta själva stämmer bättre in på dem.

Angående ”våldsbejakande extremism” påminner Lindberg om USA och Israels grymma och utdragna sionistiska krig i Mellanöstern och att etablissemanget i stort stödjer detta.

— Flertalet riksdagspolitiker är våldsbejakande extremister, konstaterar Lindberg.

Även när det gäller epitetet ”terrorist” tar Lindberg upp USA och Israels krig och menar att de politiker, organisationer och tidningar som ställer sig bakom bombningar i Libyen och Syrien är de verkliga terroristerna. Motståndsrörelsen däremot tar fullständigt avstånd från den sionistiska terrorkampanjen i Mellanöstern.

När det kommer till anklagelsen om att Motståndsrörelsen skulle hata människor från andra ursprung än det nordiska påpekar Lindberg att Motståndsrörelsen är det enda parti som inte hatar och vill suga ut främmande länder.

— Somalia behöver sina hjärnkirurger och raketforskare själva, konstaterar han och syftar på den kompetens som etablissemanget menar strömmar in i Sverige i och med massinvandringen.

UPPDATERING AVSLUTAD

Dagens tal är över, Radio Nordfronts livesändning är avslutad och aktivisterna i Almedalen har börjat packa ihop för att bege sig hem. Därmed avslutar även Nordfront sin liveuppdatering för dagen och för helgen.

Tack återigen alla läsare som följt oss under dessa tre framgångsrika dagar och tack alla människor som trotsade etablissemangets och medias hets och lögner och begav sig till Motståndsrörelsens tält för att själva ta reda på sanningen om organisationen som utmålats som alltifrån kriminell till ”terroristisk”.

Motståndsrörelsen har nu fått ett unikt tillfälle att möta allmänheten och politiskt intresserade personer på ett sätt som saknar motstycke i organisationens historia. Självklart tar detta hårt på etablissemanget som är livrädda för att någon annan bild än deras lögner om organisationen ska få fäste hos folket, framförallt sanningen. Innan aktivisterna ens hann lämna ön började Gotlands lokalpolitiker därför att diskutera hur man ska kunna se till att detta aldrig händer igen.

Man kan dock konstatera att dessa tre dagar med all önskvärd tydlighet har visat på att Motståndsrörelsen inte kommer att kunna stoppas. Organisationen har redan all potential att bli en massrörelse och det återstår inga tvivel om att det kommer att ske. För att citera Simon Lindberg från hans tal under fredagen:

— Vi i Motståndsrörelsen vill, vi kan och vi kommer att dedikera våra liv till vårt folk!

Glöm inte att ni också kan följa oss på Almedalen via vår Twitter.


  • Publicerad:
    2017-07-09 09:56