Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

BRAKSUCCÈ: Motståndsrörelsen stal showen i Almedalen

Av Redaktionen, 2017-07-07
redaktionen@nordfront.se

ALMEDALEN. Idag var första dagen för Motståndsrörelsen i Almedalen. Kraftfulla tal, nyfikna besökare och intressanta möten blandades med hets och lögner från media och halvhjärtade försök från homolobbyn att försöka tysta aktivisterna. Trots att de utpekade ”terroristerna” fick verka fritt mitt i ”demokratins Mecka” skadades ingen i processen. Nordfront återkommer imorgon för dag nummer två. Liveuppdatering avslutad

Hotet mot demokratin!”, ”Terroristerna i Almedalen!” De senaste månaderna har systemmedia och politiker mobiliserat ALLA sina krafter för att försöka förbjuda oppositionen från att delta på Almedalsveckan. Med förbud, censur och till och med rop på kriminalisering har man velat stoppa oppositionen från att tala öppet om det planlagda folkmord som sker genom massinvandring och tvångsintegrationen.

Motståndsrörelsen har ett tält uppsatt på Hamnplan, plats 229 och kommer att finnas på plats från och med idag och till på söndag. Härifrån kommer information att delas ut och möjlighet ges att diskutera politik med representanter från organisationen. Även Nordfront Förlag kommer finnas på plats för att sälja diverse produkter ur sitt sortiment. Alla nyfikna välkomnas fram och ska inte låta sig avskräckas av hetsen i media.

Klicka på bilden för förstoring

Klockan 16:00 – 17:00 alla tre dagarna kommer det att hållas tal av representanter på Hamnplan, plats 210. Idag kommer Pär Öberg, chef över organisationens parlamentariska gren samt Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, att tala och Radio Nordfront kommer att livstreama talen så att även våra läsare som är hemma kan ta del av dem.

Se Radio Nordfronts livesändning från Almedalen nedan:

Uppdatering 09:15

Nu är Motståndsrörelsens tält rest.

FOTO: Nordfront.se.

Nordfront-papperstidning som kommer att delas ut under morgondagen. FOTO: Nordfront.se.

FOTO: Nordfront.se.

Ytterligare skohögar tycks ha skapats spontant i närheten av Motståndsrörelsens plats. Polisen gillade dock inte när Nordfronts reportrar försökte städa upp efter skofantasterna och håller just nu förhör angående ”egenmäktigt förfarande”.

En nyfiken och kaxig afrikan ville ha idolbilder på Motståndsrörelsen:

FOTO: Nordfront.se.

Fredrik Vejdeland poserar med Nordfront i pappersform. FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 9:45

Nordfront stötte på en nyfiken Niklas Orrenius som fick sig en pratstund med Fredrik Vejdeland:

Även Vera Oredsson är på plats i Almedalen:

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 10:00

Nedan kan ni se Radio Nordfronts livesändning:

Uppdatering 10:15

Bonnierlakejen David Baas har kanske föga förvånande redan börjat sprida fake news om Motståndsrörelsen. Läs mer HÄR.

Motståndsrörelsens posterboy Linus delar ut nya tidningen . FOTO: Nordfront.se.

Kulturministern Alice ”Disney Dags” Bah Kuhnke myser med folkfientliga fake news-Expressen. FOTO: Nordfront.se.

Thomas Mattsson, ökänd lögnare och chefredaktör för Bonniers skvallertidning Expressen. FOTO: Nordfront.se.

Banderoll rest framför lögnens högborg i Almedalen/Expressens tält. FOTO: Nordfront.se.

Emil Hagberg hittade ”Djurens parti” – eventuellt diskuteras myror. FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 10:35

Nordfront lyssnar spänt när den judiska tidningen Expressen ställer judinnan Paula Bieler (SD) mot väggen:

I skrivande stund läxar Pär Öberg upp kulturmarxistiska folkförrädare i Radio Nordfronts livesändning. Bland annat föreslog en kvinna att man skulle ”prata om kärlek istället” i samband med att argumenten för att ”förintelse”-myten skulle ha ägt rum tog slut. En annan person påstår att ”tiotals miljoner människor” ska ha överlevt gaskammare och vittnar om det idag. Tårarna är nära till hands för vissa ”hens” på plats. Missa inte det!

Uppdatering: 10:50

Gubbe med bibel och lustig skylt kände sig hotad och tillkallade polis när Nordfront ville fråga om hans attiraljer. FOTO: Nordfront.se.

Aktivister i Almedalen. FOTO: Nordfront.se.

Skokonstnärerna?

Uppdatering 11:10

Vi är medvetna om att många upplever störningar i livesändningen. Radio Nordfront är medveten om problemet och låter hälsa att man försöker hitta en lösning.

Vera Oredsson intervjuas av statlig media. Heja Vera!

Uppdatering 11:30

Efter många om och men tycks skoaktivisterna till slut lyckats bygga skohögen igen, som ska stå som något slags monument för att en förlorad sko är ett bevis för att ägaren tillsammans med miljontals andra har gasats i så kallade förintelseläger.

Denna gång är det dock så kallade antirasister som har samlat ihop skorna. Ifall dessa kommer att anklagas för folkmord i efterhand återstår dock att se.

#ochskornalågienhög

Ett annat kärt återseende är mannen i bibeln, som nu bytt taktik och börjat bjuda på lite poesihögläsning:

Uppdatering: 12:10

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kallade tidigare idag Motståndsrörelsen för ”terrorister” och menade bland annat att organisationen inte bör ha fått bevista Almedalsveckan. Läs mer HÄR.

Många av de personer som söker upp Motståndsrörelsens representanter i Almedalen tycks vara intresserade av frågan kring ”förintelsen”. Till läsare med samma intresse kan Nordfront rekommendera artikeln ”Förintelsen” är en bluff, som väldigt noggrant och pedagogiskt går igenom de väsentliga revisionistiska argumenten mot myten om gaskamrarna och se sex miljoner judarna.

Uppdatering 12:55

Bonnierjournalisten Niklas Orrenius spred tidigare idag en lögn om Fredrik Vejdeland via Twitter, då han påstod att Vejdeland inte ska ha velat ta avstånd från ”bomberna i Göteborg”.

Nordfront kommer inom kort att släppa filmmaterial som visa vad Vejdeland verkligen sa till Orrenius.

Uppdatering 14:00

Nyligen gick ett mindre Pridetåg förbi Motståndsrörelsens tält, där en grupp utspökade människor viftade med regnbågsflaggor- och ballonger och skrek ”Sverige åt alla!

FOTO: Nordfront.se.

Strax efter ”Pride-incidenten” gick Nordfront vidare till ett föredrag med den professionella lögnaren Henrik Arnstad. Nordfront har även tidigare mött denna ”facism-expert”, vilket resulterade i en ordentlig show samt en hel del lustiga citat likväl som en något oväntad hyllning av Motståndsrörelsens aktivister.

Hur kommer det att gå denna gång? Arnstad presenteras som ”journalist och författare” och alltså inte ”historiker”, vilket är den brukliga lögnen. Han ska diskutera Sverigedemokraterna med debattören Sakine Madone, som tidigare bland annat försvarat Motståndsrörelsens rätt till yttrandefrihet.

Moderator är Ann-Cathrine Jungar.

Uppdatering 14:45

Ytterligare ett Pridetåg passerade alldeles nyss Motståndsrörelsens tält och försökte störa ordningen genom att skandera diverse dekadenta slagord. Motståndsrörelsens aktivister svarade med att ropa ”Krossa homolobbyn!” samt ”Nordisk revolution – utan pardon!” och man proklamerade att Nordiska motståndsrörelsen kommer att segra och att den vita kärnfamiljen återigen kommer att vara idealet i Norden.

Efter en liten stund gick homolobbyns lakejer vidare och Motståndsrörelsen kunde fortsätta med att bedriva opinionsbildning och prata med människor som är nyfikna på den nordiska nationalsocialismen.

Uppdatering 15:30

Bluffhistorikern Henrik Arnstad inledde sin show med att jämföra Sverigedemokraterna med NSDAP:

FOTO: Nordfront.se.

Medan vi inväntar fler rapporter från Arnstad-showen så bjuder vi på en bild på Henrik ”Henko” Johansson, som självklart visade ett visst intresse för Motståndsrörelsen.

Uppdatering 16:00

Nu håller Motståndsrörelsens presstalesman och parlamentariske ledare Pär Öberg tal inför allmänheten på Hamnplan. Efter honom kommer Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg att tala.

Hundratals människor lyssnar när Öberg talar om Motståndsrörelsen och det politiska programmet Vår väg.

Uppdatering 16:45

Nu är det dags för Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg. Han vänder sig direkt till Sverigedemokraternas sympatisörer och menar att SD, tack vare partiets ledning, inte är ett parti för dem som faktiskt vill stoppa främlingsinvasionen och förintelsen av vårt folk.

Han berättar också att han själv talat med tusentals SD-väljare som berättat att de önskar framgång för Motståndsrörelsen.

Se talen via Radio Nordfronts livestream nedan:

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering 16:55

Simon Lindberg avslutade sitt kraftfulla tal med orden: ”Hellre rasist än folkförrädare! Hellre ett nationalsocialistisk Norden än ett söndertrasat sverigedemokratiskt Sverige!”, med udden riktad till det antirasistiska mittenpartiet som gör anspråk på de invandringskritiska och nationella rösterna i Sverige.

Uppdatering: 17:10

Efter Motståndsrörelsens framgång under första dagen i Almedalen ville alla hänga med hjältarna:

Vissa småtjejer ville också tjafsa och tycker att en aktivist i Motståndsrörelsen är i en ”maktposition” i egenskap av ”vit cis-man”.

Uppdatering 17:40

Just nu diskuterar Emil Hagberg med ett tiotal ungdomar med invandrarbakgrund. Lugnt och sakligt förklarar han nationalsocialismens principer för de församlade, som inte kan slita sig.

Mindre bra för systemet är förstås att dessa ungdomar inte tillhör systemet och inte lärt sig att man inte diskuterar med nationalsocialister.

Se Emil Hagberg just nu i Radio Nordfronts livestream:

Samtidigt intervjuas Per Öberg av Conrad från podden Ingrid & Conrad. Förmodligen till Expos nye chefredaktör Daniel Wiklanders stora förtret, som enligt uppgifter ska betala bra för en bild på Ingrid Carlqvist tillsammans med någon representant från Motståndsrörelsen.

Uppdatering 19:00

Medan diskussionerna förstås fortsätter vid Motståndsrörelsens tält är Nordfront även på plats när Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ska hålla tal.

Innan talet spelades reagge, varpå ledare för det nya kontrollerade SDU presenterade Åkesson med en dikt av poeten Verner von Heidenstam.

Åkesson inleder sitt tal med att romantisera Per Albin Hansson och det socialdemokratiska folkhemmet, kanske i ett försök att kontra Motståndsrörelsens nationalsocialistiska folkgemenskapstanke?

FOTO: Nordfront.se.

Uppdatering: 19:40

Åkesson försöker i sitt tal spela vidare på någon slags folkhemsgemenskap, som dock inte bygger på etnicitet utan på ”värderingar”. Han låter bland annat meddela att han tänker lösa problemen med massinvandring genom att ”ställa krav” på invandrare och att tvinga de som inte ställer upp på kraven ”flytta”. Så länge invandrarna är ”konstruktiva” istället för ”destruktiva” är de välkomna i hans folkhem.

Det är också tydligt att partiet försöker profilera sig i vårdfrågor och mot pensionärer, då han bland annat lovade att det inte kommer att finnas några fattigpensionärer i hans Sverige.

Under talet kastade aktivister från Motståndsrörelsen ut konfetti över publiken med webbadressen till Nordfront.

Samtidigt sänder Radio Regeringen live, där Pär Öberg ska gästa och berätta om dagen.

Liveuppdateringen avslutas

Med Jimmie Åkessons tal avslutat så avslutar även Nordfront liveuppdateringen. Vi vill tacka alla läsare som följt oss under denna framgångsrika dag för Nordiska motståndsrörelsen.

Av dagens alla intressanta möten att döma så har en stort antal människor fått sig en rejäl tankeställare när deras bild av Motståndsrörelsen och nationalsocialism fick sättas på prov.

Nordfront återkommer under morgondagen, då vi självklart kommer att hålla er läsare lika uppdaterade om hur Almedalsveckan fortskrider för Motståndsrörelsen.

Antal döda under dag 1 av ”terrorn i Almedalen” – 0.

Glöm inte att ni också kan följa oss på Almedalen via får Twitter.


  • Publicerad:
    2017-07-07 15:00