POLITIK. Muslimernas inflytande inom Miljöpartiet backar nu ytterligare sedan Stockholms språkrör för Grön ungdom hoppar av.

Illustrationsbild.

Illustrationsbild.

Det är Semanur Taskin som är språkrör för Miljöpartiets ungdomsförbund i Stockholm som nu lämnar partiet då hon känner sig ”misstänkliggjord”. Detta förklarar hon i ett mejl till Aftonbladet där hon bland annat skriver följande

Jag känner mig inte längre trygg inom politiken eller mitt förbund. Jag känner mig misstänkliggjord av både politiken och samhället. Jag känner att jag inte hör hemma. Jag tvivlar över hur samhället ser på mig och mitt engagemang som svensk muslim. Detta handlar inte bara om vem som fått avgå för vad, utan en känsla som grott i mig.

Taskin säger inte att avhoppet har direkt koppling till skandalerna som MP-muslimerna Mehmet Kaplan och Yasri Khan varit inblandade i den senaste tiden.

Igår rapporterade vi här på Nordfront att Lars Nicander, forskare vid Försvarshögskolan, anser att Miljöpartiet kan ha infiltrerats av islamister med anknytning till Muslimska brödraskapet.

Källa:
Språkrör hoppar av: ”Känner mig otrygg”


  • Publicerad:
    2016-04-23 22:15