Medlem i den judiska ockupationsregimen hotar det amerikanska folket: ”Lämna in era vapen annars skapar jag anarki!”

New York Citys judiske borgmästare Michael Bloomberg gick i måndags ut i CNN med att han vill att polisen ska strejka tills amerikanerna godkänner tuffare vapenlagar.

”Jag förstår inte varför polisen i detta landet inte står upp, kollektivt, och säger: `vi kommer strejka, vi kommer inte att skydda er om inte ni, folket, via era lagstiftare gör vad som krävs för att göra oss säkra´.”

Bloomberg är känd för sin anti-vapenagenda och stödjer FN:s mål om total avväpning av den civila befolkningen i hela världen. Tidigare har han också använt sin stads skattepengar till en trakasserikampanj där han försökte stämma vapenförsäljare för att dessa ska ha sålt vapen som, enligt honom, senare har använts vid brott.

I Bloombergs egen stad är den laglydiga befolkningen i princip avväpnad och ett tillstånd att bära vapen är mycket svårt att få. En polisstrejk skulle med största sannolikhet leda till fullständig anarki i New York City. Den judiske borgmästaren har en förmögenhet på 22 miljarder dollar netto och skulle troligtvis inte påverkas den anarki som vid en polisstejk skulle uppstå i områden med redan tuffa vapenlagar.

Tidigare har Bloomberg sagt ”jag har min egen armé, New York-polisen, som är den sjunde största armén i världen”. Bloomberg har aldrig svarat på frågan om varför sådana stora poliskårer (eller ”arméer” som han väljer att kalla dem) inte behövs i de delar av landet där vapenlagarna är mildare.

Polisstrejker är förbjudna i USA, liksom i största delen av världen. När det dessutom handlar om en sittande borgmästare som uppmanar till det för att försöka pressa folket till att stifta de lagar han vill är det enligt vissa bedömare dessutom att betrakta som utpressning. Huruvida Bloomberg kommer att ställas till svars juridiskt för sitt uttalande är ännu oklart.

Relaterat:

Bloomberg sues 12 gun dealers in five states

Michael Bloomberg: ”I have my own army in the NYPD, which is the seventh biggest army in the world.”

Mayor Bloomberg Says Cops Should Go On Strike Until Americans Give Up Their Guns

Forbes: Michael Bloomberg


  • Publicerad:
    2012-07-27 23:23