LIFSFERILL. I det fjortonde avsnittet av Lifsferill så kör Daemon, Peter, Tobias, och Jakob en diskussion angående energi och alternativa energikällor.

I detta som är det fjortonde avsnittet av Lifsferill diskuterar Daemon, Peter, Tobias, och Jakob angående energi och alternativa energikällor.

Någonting som är oerhört viktigt i prepping och framförallt i det vardagliga livet, är att ha lite koll på hur och vart man får sin energi ifrån och om något händer vad man kan fylla det hålet med.
Tex om strömmen går vad man kan använda för att tex laga mat, få ljus, värma huset med samt även hur man får ström tex med sol,vind eller temporärt med en elgenerator.

Lyssna på avsnittet:

Listen to ”Lifsferill #14: Energikällor” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal. Det går också att besöka Lifsferills Spreaker-sida.

Stöd Nordfront Radio:

Gillar du Nordfront Radio? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Nordfront Radios verksamhet.
Om du önskar att donera specifikt till Lifsferill; glöm inte att märka din donation med ”Lifsferill” eller ”LF”.
Bitcoins-plånbok: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6
Kontantdonationer: Skicka brev till:
Nordfront, Att: Lifsferill, Box 52, 77222 Grängesberg
Bitcoin-Profits

Maila Lifsferill:
Har du tips,frågor eller kanske vill vara med som gäst? Maila Lifsferill på lifsferill@nordfront.se

Om Lifsferill

Radio Lifsferill är en podd som är inriktad på prepping och självhushåll och ämnen däromkring. Namnet ”Lifsferill” är ett fornnordisk/isländskt ord som betyder ”Livscykel”.

Lifsferill är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Daemon, Peter, Tobias och Jakob.

Nordfront gillar åsikts- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor till våra program.


  • Publicerad:
    2018-09-01 20:00