BROTT. På fredagsmorgonen höggs en man ihjäl med kniv och yxa i samband med ett bråk i Tumba utanför Stockholm. En misstänkt gärningsman har gripits.

Skärmdump

Vid sextiden på fredagsmorgonen fick polisen flera samtal om ett bråk på en parkeringsplats i Tumba söder om Stockholm. Polisen skrev inledningsvis på sin hemsida att en man blivit ”angripen med något tillhygge och verkar allvarligt skadad”. Ögonvittnen berättar att mannen ska ha huggits med kniv och yxa.

Enligt uppgifter till Aftonbladet TV ska en granne ha ryckt in och avbrutit dådet. Den misstänkte mördaren försökte då fly ut i skogen, men grannen sprang efter och lyckades stoppa honom.

— När jag kom dit låg grannen på marken och försökte hålla i gärningsmannen, berättar en boende i området.

När polisen kom till platsen grep de den misstänkte gärningsmannen. Senare meddelade polisen att brottsplatsen är avspärrad och att en förundersökning om misstänkt mord inletts. Polisen har flera patruller på plats som förhör vittnen och även ska påbörja dörrknackning.

Den angripne mannen avled på platsen av sina svåra skador. Polisen är dock förtegen om händelsen och i nuläget vill man inte lämna ut fler uppgifter.

Källa:
Man död efter bråk – ska ha huggits med kniv och yxa


  • Publicerad:
    2018-12-07 11:20