SVERIGE. Under lördagen ska en man oprovocerat ha gått till attack mot tre personer i Vänersborg. Polisen vädjar nu efter tips från allmänheten som kan leda till ett gripande.

Första larmet kom in till polisen vid tiotiden under lördagsförmiddagen om att en kvinna i 60-årsåldern som var ute och gick på promenad med sin hund blev oprovocerat misshandlad av en okänd gärningsman.

Mannen ska ha börjat slå kvinnan med knytnävslag. I panik flydde kvinnan från platsen men gärningsmannen hann i kapp henne och fortsatte misshandeln. Det var inte förrän när kvinnan skrek på hjälp som mannen flydde.

Senare under lördagen ska både en manlig och kvinnlig joggare ha blivit utsatta för samme man som misshandlade den 60-åriga kvinnan under lördagsmorgonen.

— Mannen blev attackerad med en pet-flaska. Joggaren försökte brotta ner gärningsmannen och hålla fast honom, men han hann undan, säger Mattias Hasselström, inre befäl vid polisen i Trollhättan.

Enligt uppgifter ska mannen vara klädd i reflexväst och träningskläder och polisen vädjar nu efter tips från allmänheten som kan leda till ett gripande.

Källa:
Polisen vädjar om tips efter flera attacker


  • Publicerad:
    2015-11-28 18:30