JUDEFRÅGAN Andrew Joyce efterforskar om Zelenskyj och finner mannen som skapade honom.

Denna artikel är ett referat från en längre artikel som författats av Andrew Joyce och som publicerats på The Occidental Observer.

I sin artikel påpekar Joyce att juden Ihor Kolomojskyj är hjärnan bakom den nuvarande judiske presidenten Volodymyr Zelenskyjs rekordsnabba politiska karriär. Allt började med att den förre presidenten Petro Porosjenko önskade nationalisera Ukrainas största bank, PrivatBank. Kolomojskyj äger den här banken och den operativa chefen för banken var stamfränden Gennadiy (Zvi Hirsch) Bogolyubov. Förutom att äga Ukrainas största bank äger Kolomojskyj även flygbolag och mediebolag. Det sistnämnda använde han till att skapa en serie där Zelenskyj spelade en rollfigur i en TV-serie där han oavsiktligen blir Ukrainas president efter att ha kritiserat den vitt spridda korruptionen hos landets ledarskap.

På detta sätt indoktrinerades den ukrainska befolkningen till att se juden Zelenskyj som personen som skulle ta tag i den omfattande korruptionen i Ukraina. Efter att ha ställt upp i presidentvalet och vunnit, valde Zelenskyj att upphöra med nationaliseringen av PrivatBank och återlämna den till Kolomojskyj. När Panamapapperna släpptes uppdagades det att Zelenskyj och hans partners fått 40 miljoner dollar från företag som kontrollerades av Kolomojskyj.

Kolomojskyj har även byggt upp ett förband som hade som uppgift att skydda hans affärsintressen som hotades av ryska separatister. Han hyser också agg mot Vladimir Putin som han bland annat kallat för schizofren och liten med ett behov av att messianskt återskapa Ryssland till det ryska imperiet år 1913 eller Sovjetunionen år 1991. Vilket enligt Kolomojskyj skulle kunna leda till en världskatastrof.

Putin har skjutit tillbaka och kallade Kolomojskyj för en skurk eftersom han bedragit juden Roman Abramovich som är oligark i Ryssland på miljarder. Ryssland utreder nu Kolomojskyj för en mängd ekonomiska brott. Joyce gör en poäng av att folket i både Ryssland och Ukraina önskar att de pengar som stals när Sovjetunionen löstes upp tillfaller folken igen. Men ledarna för både Ukraina och Ryssland har inte gjort det och det är ett faktum att många av dessa oligarker kommer från den judiska stammen. Då amerikanska och Europeiska unionens sanktioner även träffar judiska oligarker i Putins krets så har judar i Israel hittills förgäves vädjat om att dessa sanktioner skall lyftas mot sina stamfränder.

Victor Pinchuck

Victor Pinchuck t.v, mitten, Baron Eric de Rothschild, t.h. USA:s dåvarande ambassadör till Ukraina John F. Tefft.

Ukrainas näst rikaste man i Ukraina, är den judiske oligarken Viktor Pinchuck. Han är öppen med sin vilja att liberalisera Ukraina såsom Västerlandet ser ut idag. Han stödjer öppet Nato och flera av de organisationer han har skapat försöker aktivt påverka opinionen i Ukraina till att ansluta sig till Nato. I det arbetet hetsas det mot den ryska nationen och han är internationell rådgivare för Atlantic Council, en amerikansk organisation vars uppgift är att sprida den amerikanska liberalismen till resten av världen.

För våra svenska läsare är det värt att poängtera att den förre statsministern och utrikesministern Carl Bildt också sitter som rådgivare i Atlantic Council. Anders Åslund skriver på Atlantic Councils hemsida och han är senior fellow på tankesmedjan Fri Värld, vilket även Patrik Oksanen är och juden Benjamin Katzeff Silberstein. Ordförande för tankesmedjan är moderaten Gunnar Hökmark. Organisationen leds vanligtvis av judinnan Katarina Tracz, men hon är för närvarande mammaledig.

Enligt Joyce ser sig Pinchuck som en förkämpe för mänskliga rättigheter och är enligt honom själv aktiv i en rad av juden George Soros projekt. Detta leder till att han öppet stödjer att homosexuella skall få utökade rättigheter i Ukraina. Något som antagligen Zelenskyj själv egentligen inte har något emot om ni frågar mig.

Joyce avslutar sin artikel med att påpeka att han inte vet om dessa judar har ”orkestrerat” eller ”orsakat” kriget mellan Ukraina och Ryssland. Men att de är nyckelspelare i Ukrainas ledarskap är ett dolt faktum. Joyce meddelar att han inte tar något lands sida i konflikten och önskar att kriget upphör så fort som möjligt då det är vita människor som dör i kriget. Han önskar också en allomfattande politik där man återbördar det oligarkerna tagit av folken i Ryssland och Ukraina.