GLOBALISM. Annie Lööf ingår numera formellt i den globala elitorganisationen Trilaterala kommissionen, vars medlemmar också har kopplingar till Bilderberggruppen. Detta gör henne högst olämplig som både statsminister och minister, skriver Birger Schlaug och MaLou Lindholm i en debattartikel.

Det är ”extremt dåligt omdöme” att utse Annie Lööf till statsminister eller till någon ministerpost, skriver de tidigare framstående miljöpartisterna Birger Schlaug och MaLou Lindholm i en debattartikel i Expressen.

Bakgrunden till debattörernas inlägg är en artikel från Värnamo Nyheter publicerad 7 juni 2017 som handlade om Annie Lööfs deltagande vid Bilderbergmötet 1-4 juni förra året, som hölls i Chantilly i Virginia, USA. På mötets dagordning var EU:s framtid, globaliseringen och varför ”populismen” i världen växer. I artikeln intervjuades Magnus Hagevi, som är professor i statsvetenskap.

— De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, sade Hagevi till tidningen, och fortsätter:

— Hon fick trots allt chansen att byta några ord med exempelvis Donald Trumps handelsminister Wilbur Ross och Henry Kissinger […] och CIA:s förre chef John Brennan.

Hagevi betonade också att globalistträffen ”var en möjlighet för henne att knyta internationella kontakter som är betydelsefulla för en statsminister”.

Värnamo Nyheter beskriver i sin artikel från maj 2017 hur (judiska) massmedier i Sverige redan då lanserade Lööf som statsminister i en blivande alliansregering efter 2018 års val. Med andra ord långt innan valkampanjen ens hade börjat och ungefär vid tiden då Lööfs medverkan vid Bilderbergmötet bestämdes.

Förutspådde Annie Lööfs stora inflytande
— Bilderberg är topp-topp-topp. Att Annie Lööf bjuds in är ett kvitto på att de tror att hon kommer att ha stort inflytande i framtiden. De som bjöd in henne till Bilderberg ser henne som en potentiell maktspelare och en blivande statsminister efter nästa val eller senare, sade Magnus Hagevi vidare till Värnamo Nyheter.

Han menade också att Annie Lööf ”vill verkligen bli statsminister” och att ”något annat ska vi inte tro”.

Veckan efter valet publicerade Nordfront en artikel om Annie Lööfs turer och samverkan med de globala elitisterna i Bilderberggruppen, och hur judiska massmedier i Sverige, som Expressen och Aftonbladet, flaggade för just Lööf som den blivande statsministern.

Birger Schlaug och MaLou Lindholm skriver i sin nu aktuella debattartikel att baksidan av Lööfs synliga politiska engagemang uppvisar något ”som hon uppenbarligen inte vill tala om, som få känner till och som innebär att hon rimligen bör vara diskvalificerad som såväl statsminister som utrikesminister. Att ens vara statsråd i en svensk regering kan ifrågasättas. Förra året blev nämligen Annie Lööf invald i Trilaterala Kommissionen”.

Trilaterala kommissionen skapades av bland andra David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski (som båda dog i hög ålder strax före förra årets Bilderbergmöte) och samme Henry Kissinger som är en av tungviktarna på Bilderbergmötena, och som Lööf träffade i Chantilly.

”Trilaterala Kommissionen är en global privat elitorganisation. Tanken är att medlemmarna skall träffas i en informell miljö utan insyn från media. Syftet är att bakom kulisserna påverka och därmed styra de beslut som regeringar tar. Långt ifrån värden som kännetecknat till exempel socialliberaler”, skriver debattörerna.

Skälen de anger för att det är ”dåligt omdöme” att ge Lööf någon ministerpost är att Trilaterala kommissionen är en globalistisk organisation som i motsats till så kallade demokratiska värden arbetar mot demokrati och demokratiska organisationer:

Man ville [med bildandet av Trilaterala Kommissionen] samla ’de bästa hjärnorna’ i Västeuropa, Nordamerika och Japan för att dessa ’med ljus och ledning’ skulle fungera som rådgivare för världens formella beslutsfattare. De främsta hjärnorna visade sig finnas hos främst företrädare för monetära intressen såsom transnationella bolag, finansiärer, banker och deras uppbackare i medievärlden. Syftet är inte att värna vare sig demokrati eller demokratiska institutioner. Tvärtom. Att som aktiv partiledare låta sig väljas in i denna organisation pekar på extremt dåligt omdöme. Att sitta i en regering är ett förtroendeuppdrag från oss som bor i Sverige, syftet är att ta tillvara vårt intresse. Inte den globaliserade sentida kapitalismens intresse.

Debattartikeln visar att till och med medströmsmedia numera kan diskutera globalismen som ett potentiellt problem som hotar demokratin, samma demokrati dagens regerings- och oppositionspartier säger sig vilja värna.

Källor:
Elitorganisationen som Annie Lööf talar tyst om
Superhemliga mötet: ”De ser Lööf som en blivande statsminister”
The Trilateral Comission (pdf-dokument)


  • Publicerad:
    2018-09-27 12:00