SIONISM I ett inlägg på X skriver israeliska Mossad att man inte ska ”bråka med Israel”. Med inlägget följer ett filmklipp där civil infrastruktur i Gaza förstörs i israeliska terrorbombningar.

Det är kontot ”Mossad Commentary” på X som i flera inlägg skryter om Israels brutala attacker på Gazas befolkning. I ett inlägg presenteras exempelvis ”det lyxiga kvarter där högt uppsatta Hamasnazister bodde” följt av ett filmklipp från Gaza som visar vad som ser ut som ett sönderbombat getto.

I det inlägg som dock väckt mest vrede bland X-användare uppmanar Mossad alla att ”inte bråka med Israel”. Inläggets filmklipp visar hur en rad civila byggnader och bostäder sprängs i bitar av israeliska bomber.

”Att förstöra folks hem borde inte göra dig stolt och skrytsam”, skriver en X-användare som svar. En annan konstaterar att förödelsen ”betalas med amerikanska skattedollar”.

”Tack för att ni dokumenterar och arkiverar era förbrytelser för oss”, skriver ytterligare en användare som taggar Internationella domstolen respektive internationella krigstribunalen i Haag.

Kontot ”Mossad Commentary” är verifierat av X och tillåts att helt öppet skryta om Israels krigsförbrytelser. Samtidigt censureras och bannas propalestinska konton på alla stora plattformar, inklusive X.