KAMP. I lördags genomförde aktivister från Nordiska motståndsrörelsen i Norge en lyckad offentlig flygbladsutdelning i Evje. Detta är andra gången på kort tid som norrmännen givit sig ut på gatorna för offentlig aktivitet.

evjeutdelning

Lördagen den 18 juni genomförde aktivister från näste 2 en offentlig flygbladsutdelning i Evje centrum, där evenemanget ”Öppning av miljögata” gick av stapeln. Anledningen till att man valt just denna dag var för att evenemang som dessa i regel lockar ut många människor på stan – och det hade aktivisterna rätt i. Evje centrum var fullt av unga och gamla, stora och små.

Majoriteten av de som mottog flygblad var positiva och tyckte att det verkade intressant. Flera tog gärna en diskussion på plats. En generell uppfattning var att punkt 1 i Vår väg – Ny politik för en ny tid verkligen föll Evje i smaken, både hos unga såväl som hos de lite äldre.

Vid ett tillfälle kom en dam springandes tillbaka och ville ha ett flygblad. Detta då hon hört att organisationen var mot massinvandring. Ett långt och trevligt samtal följde.

Aktionen anses ha varit mycket lyckad och bortsett från någon av de väldigt få negativa kommentarerna, var det överlag god stämning under dagen.

Artikeln är ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net.


  • Publicerad:
    2016-06-19 21:25