HÄRNÖSAND. Nordfront har blivit tipsade om ett nytt event i Härnösand som erbjuds som alternativ till det inställda torgmötet.

Nordfront fick precis in följande tips om ett nytt möte i Härnösand:

Vi tycker att det är väldigt tråkigt att polisen på svaga grunder och av politiska skäl förbjöd torgmötet som skulle hållas imorgon kl 13 på Stora torget för att hedra Tommie Lindh. Därför känner vi att alla sörjande måste få möjlighet att ändå göra något liknande det planerade torgmötet.

Tyvärr har polisens Tillståndsenhet helgstängt nu, varför vi inte kan ansöka om tillstånd och helt enkelt får göra det bästa av situationen. Vi hoppas på en lugn, värdig och trevlig träff av mer informell karaktär men kanske ändå med enstaka tal och vi vet att det finns vissa andra planer på aktiviteter under dagen. Så vi försöker helt enkelt samlas, hålla en tyst minut, låter folk säga några ord och sedan får alla göra vad de vill.

Planen är att vi samlas på ungefär samma tid och plats som det tidigare planerade torgmötet. Vi kommer löpande skicka in mer information till Nordfront om detta under morgondagen så att alla kan hänga med i vad som händer och vart vi ska sammanstråla.

/Autonomt sörjande


  • Publicerad:
    2020-05-15 18:45