Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Professor MacDonald: “Vi behöver fler som er i Motståndsrörelsen”

Av Redaktionen, 2015-11-06
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Denna vecka medverkar professor Kevin MacDonald i Radio Nordfront — och han genomför en mycket intressant intervju där han ger sin syn på viktiga frågor.

avsnitt29

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 29 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Pär Öberg gästas i detta avsnitt av professor Kevin MacDonald.

MacDonald som är professor i psykologi vid California State University-Long Beach, är mest känd för sin användning av evolutionspsykologi för att förklara judendomen som en gruppevolutionär strategi.

Han menar bland annat på att vissa karaktäristiska drag som han attribuerar på judar, såsom etnocentrism, har uppnåtts genom eugenik under historiens gång, med syfte att utmanövrera icke-judar och minska självförtroendet och makten hos vita européer i Europa och USA.

På svenska har böckerna Kritikkulturen och Att förstå det judiska inflytandet utkommit, och böckerna går att köpa genom Nordfront förlag.

Nästa vecka kommer Radio Nordfront att intervju Kevin MacDonald på nytt, detta eftersom han ville att avsnitten skulle vara runt 1 timme långa för att behålla sin skärpa. Vi sparade således en del av lyssnarfrågorna tills nästkommande avsnitt.

Vi kommer även att under veckan publicera en notis där ni lyssnare får möjlighet att ställa ytterligare uppföljningsfrågor tills nästa veckas program.

Avsnittet gick bland annat in på:

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (94 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-11-06 00:50