Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Professor MacDonald: “Vi måste karva ut landområden för vita”

Av Redaktionen, 2015-11-13
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Denna vecka medverkar professor Kevin MacDonald i Radio Nordfront — och svarar på lyssnarnas frågor i en återigen mycket intressant intervju.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 30 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad och Emil Hagberg gästas i detta avsnitt av professor Kevin MacDonald.

MacDonald som är professor i psykologi vid California State University-Long Beach, är mest känd för sin användning av evolutionspsykologi för att förklara judendomen som en gruppevolutionär strategi.

Han menar bland annat på att vissa karaktäristiska drag som han attribuerar på judar, såsom etnocentrism, har uppnåtts genom eugenik under historiens gång.

På svenska har böckerna Kritikkulturen och Att förstå det judiska inflytandet utkommit, och böckerna går att köpa genom Nordfront förlag.

MacDonald ville hålla längden på avsnittet till ungefär 1 timmes tid.

Besök Kevin MacDonalds webbplats här.

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Professor Kevin MacDonalds syn på Ryssland och Vladimir Putins hållning till judisk makt.
  • Hans syns på Donald Trump och amerikansk utrikespolitik.
  • Judiska strategier: att genom import av minoriteter utmanövrera vita majoritetsbefolkningar i vita länder.
  • Hans idéer om att vita måste skapa explicit vita samhällen, för att säkra vår överlevnad.
  • Hans syn på 9/11-attackerna.
  • Hur nord-européer över tid formats till att ha vissa egenskaper och hur judar förstått detta, och lärt sig att utnyttja dessa egenskaper.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (72 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-11-13 00:05