DEMONSTRATIONER Under lördagen demonstrerade miljontals människor världen över mot coronarestriktioner och vaccinpass.

För femte gången hölls evenemanget World Wide Demonstration, där folk från hela världen demonstrerar mot coronarestriktioner, vaccinpass och vaccintvång på en och samma dag.

Det har skett flera demonstrationer i många länder, där vissa har samlat ett hundratal personer och där andra har samlat tiotusentals. Särskilt stora demonstrationer har skett i Österrike, Nederländerna och Australien.

I övrigt har det också protesterats i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Kroatien, USA, Argentina, Japan, Sydkorea och många fler länder.

Nederländerna har inlett en ny nedstängning och där började protesterna redan på fredagskvällen. Här samlades tiotusentals demonstranter i både Amsterdam och Rotterdam, vad Nordfront erfar.

Polisen försökte stoppa de folkliga protesterna och våldsamheter uppstod med både slagsmål och nedbrända polisbilar som följd. På fredagskvällen rapporterades även att polisen hade skjutit skarpa skott mot demonstranter. Flera ska vara skadade och minst en person har dött.

Österrike annonserade tidigare i veckan att man skulle inleda en ny nedstängning av landet, samt att man kommer att införa vaccintvång för alla medborgare från och med 1 februari 2022.

Men beskedet mottogs inte som regeringspolitikerna hade tänkt. Idag samlades tiotusentals, kanske hundratusentals demonstranter i både Wien och andra städer för att protestera mot de drastiska åtgärderna.

Här följer ett antal bilder från lördagens demonstrationer:

österrike coronademo
Demonstranter i Wien.
österrike coronademo
Banderoll med texten: "Kontrollera gränsen, inte ert folk".
coronademo
Zagreb, Kroatien.
Australien coronademo
Melbourne, Australien.
coronademo australien
Perth, Australien.
coronademo tjeckien
Prag, Tjeckien.
coronademo tjeckien
Prag, Tjeckien.
coronademo italien
Rom, Italien.

Fler bilder och videor kan man hitta på telegramkanalen Covid Red Pills.