VALET2022 Riksdagsmannen Jonas M Andersson (SD) har hamnat i blåsväder för egenproducerade onanifilmer från riksdagshuset. Nu har han dragit tillbaka sin riksdagskanditatur.

Under sommaren har en skandal uppdagats kring den sverigedemokratiske riksdagsmannen Jonas M Andersson, som filmat sig själv när han onanerat i riksdagshuset och sedan skickat filmerna till en kvinna som han skulle ”försöka ordna jobb åt”.

Det var juden Chang Frick som först publicerade onanifilmerna ocensurerat på Twitter, men sedan dess har även ocensurerade versioner läckt.

Nu skriver Insikt24 att Andersson dragit tillbaka sin kandidatur till årets riksdagsval med tanke på skandalen. Sajten citerar också källor inom SD som hävdar att Andersson själv agerat ”moralpolis” inom partiet.

”Källorna avslöjar att det inte är utan viss skadeglädje som Anderssons fall nu mottas i delar av partiet. – Med tanke på vad han själv sysslar med är det magstarkt att kritisera andra för att dricka öl eller pussas, säger källan som vill vara anonym”, skriver Insikt24.