Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#179: Valfusket, Örebro-demon och Göta hovrätt SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-11-08
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll kommer RN-panelen förstås att diskutera valet i USA. Men även demonstrationen i Örebro och en rättegång som pågått under veckan.

Under natten till onsdagen röstade amerikanerna om vem som ska bli USA:s president de närmaste fyra åren. Demokraten Joe Biden har utropat sig till segrare, men hur gick egentligen valet till? Detta och annat om det amerikanska presidentvalet kommer att diskuteras i kvällens avsnitt av Radio Nordfront.

Dessutom berättelser från blixtdemonstrationen som Nordiska motståndsrörelsen höll i Örebo under lördagen, samt åsiktsrättegången i Göta hovrätt.

VECKANS RN-MEM:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på del 1 och 2 av Chrisoffer Dulny och Jimmy Thunlinds genomgång av Greenpilleds egen version av Min kamp:

Listen to ”Kulturarbetarna #9 – Min k@mp del 1 [med] Jimmy Thunlind” on Spreaker.

Listen to ”Kulturarbetarna #10 – Min k@mp del 2 [med] Jimmy Thunlind” on Spreaker.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#179: Valfusket, Örebro-demon och Göta hovrätt SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Om Radio Nordfront

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-11-08 16:01