Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#94: HMF-mannen, Kavanaugh och 80-tals-tema

Av Redaktionen, 2018-10-07
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Vi kommer att köra musik med 80-talstema, och då följer även Super Mario och nörderi med på köpet. Inbjuden gäst är Stefan Lund.

Världsrekordet tidsmässigt i Super Mario Bros.:

Alla som är födda på 80-talet har antagligen sett folk köra Super Mario Bros. Visst, ni känner säkert till att det fanns warp zone:s där man kunde ta genvägar till den 8:e världen. Men, den fantastiska vita rasen har dock lyckats dra detta mycket, mycket längre…

Känner ni till att det finns multipla buggar, exempelvis som att om man landar nederst på flaggstången på exakt rätt pixel, något som är extremt svårt att bemästra, att man på så vis triggar igång en bugg så att flagganimeringen hoppas över och att man därmed spar någon sekund?

För att förstå de episka bataljer som utspelar sig mellan olika speedrunners, de vita nördiga män som pressar sig till det yttersta för att ta världsrekordet i Super Mario Bros., så se denna dokumentär:

Se därefter med andakt det nuvarande världsrekordet sättas. Enligt Kosmicd12 har han gjort sådana här rundor ungefär 40 000 gånger för att uppnå denna perfektion:

Förtydligande: Radio Nordfront tar avstånd från att bli så pass besatt av game:ing att allting börjar handla om game:ing, så att kamparbete eller förmåga till mine:ing och/eller PVP IRL blir lidande. Men i måttfulla mängder, istället för att få en hjärnblödning av en judiskproducerad Hollywoodfilm, kan spelade vara avkopplande när det finns tid över.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?
I så fall rekommenderas du att lyssna på A-ha så länge för att komma i rätt stämning inför detta avsnitt där bara musik från 80-talet får spelas:

Extremt surrealistisk ”brottsbeskrivning”:

Klicka för förstoring och läs ”brottsbeskrivningen”.

Ja. Det är sant. Stefan Lund borde ju ha förstått att någon stod med en tyrruna i närheten och att han skulle fetingtorska på sitt hetsande mot folkgrupp genom att befinna sig på platsen.

Några av kvällens ämnen:

  • Pär Öberg har, enligt honom själv, gjort mycket intressanta fynd i en Hovrättsdom från nedre Norrland. Exakt vad det är som Öberg reagerat på kommer vi att få reda på, men det har att göra med en tyrruna bland annat.
  • Stefan ”HMF-mannen” Lund kommer att medverka och berätta om hur hans uppsyn i blå kläder fått honom åtalad för ”Hets mot folkgrupp”. Varför just honom? Tobias ”FUP-mannen” Lindberg har gjort det IGEN och lusläst ett förundersökningsprotokoll och har KANSKE svaret på alla dessa frågor.
  • Judisk press i USA har gnällt något oerhört över att en vit herre vid namn Brett Kavanaugh blivit invald som domare i den amerikanska högsta domstolen. Vem är han? Och varför gnäller judarna så mycket över hans tillträdande? VAD PÅGÅR EGENTLIGEN? Simon Holmqvist kommer att förklara allting.
  • Robin ”den fördömde nörden” Palmblad har ett ämne för första gången på väldigt länge. Förmiddagen skulle ha gått åt till att göra efterforskningar om hur S-300-luftvärnssystemet kommer att påverka geopolitiken i och kring Syrien. Istället grottade han ner sig i Nintendo-världsrekord. Kommer han hinna/kunna leverera?

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

 

View this post on Instagram

 

Här står MR. Oeberg och surar (kål). Reportage kommer på torsdag. 😁 #ntv #sn

A post shared by NTV (@ntv1889) on

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Martin Saxlind är frånvarande och ligger med stor sannolikhet och pimplar proteinshake:s på någon tropisk ö kring Medelhavet.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Förkrav: Mobilt bankid, Swish
Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/

1. Välj Bitcoin.
2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6
4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
5. Ange ditt personnummer.
6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
7. Fyll i resterande personuppgifter.
8. E-posta till robin.palmblad@protonmail.com och skriv vilket namn som vi ska tacka i Radio Nordfront.
Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#94: HMF-mannen, Kavanaugh och 80-tals-tema” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2018-10-07 19:55