Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#4: Överlevare och Pär Öberg

Av Redaktionen, 2015-04-15
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Efter en vecka med sjukfrånvaro återvänder Radio Nordfront med en längre intervju med Pär Öberg om bland annat hans kommunpolitiska engagemang i Ludvika kommunfullmäktige.

avnitt4

Här kommer fjärde avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Martin Saxlind intervjuar i detta avsnitt Pär Öberg.

Öberg sitter i Svenska motståndsrörelsens riksråd och är organisationens presstalesman. Förutom detta blev han förra året personligt invald i Ludvika kommunfullmäktige på ett mandat för Sverigedemokraterna.

Innan intervjun med Öberg diskuteras ”överlevaren” och sagoberättaren Mietek Grocher som kallats in till en gymnasieskola i Varberg som motdrag till Motståndsrörelsens aktivism i staden.

Lyssna (45 minuter):

Avsnitt #4 finns även att ladda ner i mp3-format.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men förhoppningsvis även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-04-15 21:52