Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#138: Fortsättning Göteborg, fifflande poliser och nyhetssvep

Av Redaktionen, 2019-10-06
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg för att rapportera om nya bakslag för systemet under Göteborgsrättegången. Dessutom ”Jokern”, isländsk svartmetall och en genomgång av flera av veckans viktigaste nyheter.

Under veckan har Martin Saxlind varit på bio och sett den högaktuella och omtalade filmen ”Joker”. Dessutom har Simon Holmqvist varit på black metal-konstert. Detta kommer Saxlind och Holmqvist att berätta om i kvällens avsnitt av Radio Nordfront.


Trailer till den omtalade filmen ”Joker” som nyligen haft biopremiär.

Vidare vittnade Säpos analytiker Ahn-Za Hagström tidigare i veckan om Nordiska motståndsrörelsen under den pågående Göteborgsrättegången, vilket inte direkt gick som en dans på rosor. Hårt ansatt av hungriga försvarsadvokater fick hon tillsägelser av domstolen, samtidigt som hon fick backa från flera av sina lögnaktiga och vilseledande påståenden. I kvällens Radio Nordfront gästar Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg för att berätta mer om de senaste händelserna i Göteborgsrättegången.

Radio Nordfront kommer också återigen att köra ett nyhetssvep. Några av de nyheter som kommer att diskuteras ikväll är:

Kvällens avsnitt leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind. Tobias Lindberg utgår på grund av sjukdom och Pär Öberg är på resande fot och ersätts av Robert Eklund. Producent är Max Rosenfors.

Denna vecka vill vi särskilt tacka Parken, som donerat 2 500 kronor kontant till Radio Nordfront!

Veckans RN-bild:

Isländska Svartidauðis sångare och basist Sturla Viðar imponerade stort på Simon Holmqvist – hör varför i kvällens avsnitt!

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Då kan du passa på att lyssna på det senaste avsnittet av Mimers Brunn med RN-favoriterna Jimmy Thunlind och Jonas De Geer under tiden:

Följ Radio Nordfront på Twitter.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#138: Fortsättning Göteborg, fifflande poliser och nyhetssvep” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2019-10-06 13:32