Rån är tyvärr ett vanligt inslag i dagens mångkulturella drömsamhälle. Allt som oftast är mönstret detsamma, oskyldiga svenska ungdomar och äldre rånas av gäng bestående helt, eller till största delen, av rasfrämmande element.

De som bekämpar den nationella befrielserörelsen och stödjer förstörelsen av landet bor ofta själva på fina områden och drabbas därför sällan själva av den otrygghet som massinvandringen och mångkulturen medför. Ibland drabbas dock även de som gör allt för att förinta de nordiska folken själva av mångkulturens baksidor. Så har nu skett i Norge.

En kvinna som spelar inom ett feministiskt punkband och är förgrundsfigur inom blitz-miljön rånades den 9 april i år av tre zigenare, varav en är den 24-årige zigenaren Aurel Marian Hurzum, som sedan tidigare är dömd för snatteri från butiker och dieselstöld. Aurel Marian Hurzum och två andra zigenare, samtliga från Rumänien, mötte kvinnan utanför Stortorvets gjestgiveri i Oslo. Zigenarna pressade upp kvinnan mot gästgiveriets vägg, varpå de stal hennes väska, innehållandes bland annat en plånbok.

Rånoffrets feministiska punkband har bland annat spelat på konserter som arrangerats av Antifascistisk Aktion (AFA).

Efter zigenarattacken på en av deras medlemmar kan AFA i Oslo nu tvingas omvärdera sin syn på invandrare

Läs även: Som man sår får man skörda – syndikalist mordhotad av invandrare


  • Publicerad:
    2012-07-24 18:59