PEDOFILI. I den politiskt korrekta Netflix-serien ”Cheer” där flera deltagare är homosexuella män har tidigare en av seriens stjärnor anklagats för att locka till sig barn för sex. I onsdags greps ytterligare två män från serien, misstänkta för sexbrott mot barn.

Joseph Scianna och Mitchell Ryan från Netflix-serien ”Cheer” är misstänkta pedofiler. Foto: Twitter.

Ytterligare två män som deltar i Netflix hyllade dokumentärserie Cheer har nu avslöjats vara misstänkta pedofiler. Den populära serien handlar om ett lag med cheerleaders på Navarro College i Texas i USA, som på sant wokemanér utmanar de ”sexistiska stereotyperna” då vissa av hejaklacksprofilerna är homosexuella män.

Som Nordfront tidigare berättat om blev det i september 2020 en stor skandal när nyheten kom om att seriens stjärna, afroamerikanen Jerry Harris, 21, misstänktes för sexbrott mot barn.

FBI var då tvungna att agera efter att frustrerade föräldrar till 13-åriga tvillingar stämde Harris i civil domstol för sexuella övergrepp mot deras barn. Harris erkände för utredarna att han hade analsex med en 15-årig pojke under tiden han arbetade som tränare för Cheer Athletics 2019.

Enligt uppgifter i NBC News greps Mitchell Ryan, 23, i onsdags, misstänkt för grovt sexuellt övergrepp mot ett barn. Ryan ingår i laget Navarro College som deltar i Netflix-serien.

Även tränaren och koreografen Robert Joseph Scianna Jr greps i onsdags efter anklagelser om att ha sexofredat ett barn och för att ha ”använt en elektronisk kommunikationsenhet för att be om sex”.

Undersökningen ska ha visat att Scianna träffade en tonårig pojke via en social medieplattform och stämde möte med den minderårige för sex.


  • Publicerad:
    2021-02-08 14:15