Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Svenskfientlig ”komiker” åtalas för grovt bokföringsbrott

Martin Soneby åtalas tillsammans med sin flerfaldigt dömda pedofil till revisor Skyller på varandra och ”personliga kriser”.

MUCF anklagar Romska ungdomsförbundet för ekobrott

Har anmält zigenarorganisationen till Ekobrottsmyndigheten Menar att föreningen fuskat till sig ett stort antal statliga bidrag.

Israeliskt säkerhetsföretag lyckades inte knäcka “svenska” brottslingars mobiler

BROTT. I det uppmärksammande högskoleprovsfuskmålet tvingas åklagaren ge upp kampen mot de beslagtagna mobiltelefonerna. Det går inte att komma åt data för att säkra bevis.

Swedbanks chef får sparken

EKONOMI. Skandalerna i Swedbank leder nu till att dess vd Brigitte Bonnesen får sparken. Stockholmsbörsen har stoppat all handel med Swedbankaktier.

Colombiansk polis sprängde judiskt barnsexnätverk

BARNPROSTITUTION. Ett israeliskt nätverk som misstänks vara inblandade i barnsexhandel har gripits av colombiansk polis.

Tidigare ordförande för hbtqp-fotbollslag åtalas för grov ekonomisk brottslighet

BROTT. Under täckmanteln av politisk korrekthet ska den före detta militären ha nyttjat sin position inom ett kommunalt fastighetsbolag och en framgångsrik fotbollsklubb för att tillskansa sig stora summor pengar. Nu åtalas Östersund FK:s tidigare ordförande för grov ekonomisk brottslighet.

Miljöpartisten Faisal Hassan dömd för bokföringsbrott

MÅNGKULTUREN. Den före detta Miljöparti-politikern Faisal Hassan har nu dömts.

Sydafrikas första bank helt ägd av svarta kollapsar efter intern plundring

SYDAFRIKA. VBS Mutual Bank, hyllad som den första sydafrikanska banken helt ägd och skött av svarta afrikaner, har kollapsat efter plundring inifrån.