Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Här exploderar Lisebergs nya vattenpark

Rökpelare som kan ses över hela Göteborg Se unik läsarfilm som visar när Oceana exploderar.

Man åtalad för granatattack detonerar flera granater på egen rättegång i Kiev

Ska också ha tagit gisslan ”Extraordinär händelse” enligt Ukrainas inrikesminister.

Kraftig explosion i Solna: ”Kändes in till Stockholm”

Bottenvåningen blev helt söndersprängd i bostadshuset ”Funderar på att flytta ut till landet”.

Kraftig explosion i natt vid hyreshus i Höganäs

INRIKES. En kraftig explosion inträffade under natten till tisdagen vid ett flerfamiljshus i Höganäs. Ett 40-tal lägenheter har evakuerats och polisens bombskydd och tekniker undersöker platsen.

Explosion i mångkulturella Tensta

INRIKES. Under natten inträffade en explosion i den mångkulturella Stockholms-förorten Tensta. Explosionen skedde vid entrén till ett bostadshus, och har orsakat ett hål i byggnadens fasad.

Stor explosion i centrala Madrid – minst två döda

MADRID. En stor explosion inträffade på onsdagseftermiddagen i centrala Madrid i Spanien. Minst två personer omkom vid explosionen.

Explosion vid bil i skånska Klippan

INRIKES. En bomb detonerade under natten vid en bil som stod på en parkering i Klippan i Skåne.

En man död i arbetsplatsolycka – explosion i Lugnvik

LUGNVIK. En man i 30-årsåldern dog hastigt idag på grund av en arbetsplatsolycka. Dödsorsaken var en explosion. Ytterligare en person är skadad.

Explosion i Helsingborg

DAGENS DETONATION. I natt inträffade en detonation vid ett flerfamiljshus i Helsingborg. Det är ännu inte känt vad som exploderade och som medförde skador på fasaden samt krossade fönsterrutor.

Explosion i Göteborg – lastbil började brinna

INRIKES. I Göteborg inträffade under söndagskvällen en explosion vid en lastbil som tog eld. Polisen ser inget motiv till sprängningen.

Uppgifter: Explosionen i Beirut kan ha varit en avsiktlig attack

UTRIKES. Efter de kraftiga explosioner som på tisdagen skakade Beirut spekuleras det i att incidenten i själva verket var en avsiktlig attack.

“Konstgödsel orsakade explosionerna” i Beirut – uppdaterad

LIBANON. De kraftiga explosionerna i Beirut på tisdagen noterades så långt bort som på Cypern.

Enorma explosioner skakade Beirut

LIBANON. Två explosioner skakade nyligen Libanons huvudstad Beirut. Filmer från händelsen visar hur en första explosion sker och rök sprids, varpå en andra explosionen bryter ut och skickar chockvågor över hela staden.

Kraftig explosion i centrala Stockholm

STOCKHOLM. Under natten exploderade en kraftig bomb i centrala Stockholm. Bomben var placerad utanför ett kafé som enligt uppgifter drivs av kriminella invandrare.

Uppgifter: Motiv för Östermalmsbomb kan ha varit att tysta vittnen

INRIKES. Den kraftiga bomb som sprängdes på Östermalm i Stockholm natten till måndagen kan ha varit avsedd att tysta vittnen. Enligt uppgifter till Nyheter Idag ska det ha funnits en lägenhet som var till för vittnesskydd vid platsen för detonationen.

Polisen om Östermalmsbomben: “En av de kraftigaste explosionerna vi haft i vårt område”

INRIKES. Den bomb som exploderade under natten i Östermalm beskrivs av polisen som ”en av de kraftigaste” de sett.

Stor explosion på Östermalm i Stockholm under natten

STOCKHOLM. En stor explosion skedde i natt på Östermalm i Stockholm. De boende har evakuerats från fastigheten.

Kraftig explosion i Lund då ugn startades troligen innehållandes sprayburkar

INRIKES. En kraftig explosion inträffade igår i Lund då boende i en lägenhet startade en ugn där sprayburkar tros ha förvarats.

Sprängning i Ödåkra

SPRÄNGNINGARNA. Explosion i radhus i Ödåkra utanför Helsingborg.

Brutal våldsvåg i Malmö – ”tryggheten ökar” enligt Malmöpolisen

MALMÖ. Det blev en våldsam lördagskväll i det invandrartäta Malmö. Under kvällen inträffade en explosion och bara några minuter senare en skottlossning där två tonåringar sköts – och en senare dog – samt ännu något senare ett mordförsök på en ung kvinna. Polisen hävdar dock att ”tryggheten ökar i regionen”.

Bilbränder och explosioner präglade helgen – 19 bilar brann bara i Märsta

MÅNGKULTUREN. Det mångkulturella Sverige präglades under helgen av nästan inbördeskrigsliknande scener med åtskilliga bilbränder, hovrande polishelikopter och explosioner.

Kraftig explosion i centrala Ludvika

INRIKES. En kraftig explosion inträffade under fredagskvällen vid ett flerfamiljshus i centrala Ludvika.

Kraftig detonation i mångkulturens Malmö

MALMÖ. En kraftig explosion skedde under tisdagskvällen i stadsdelen Högaholm i mångkulturella Malmö. En person skadades lindrigt av glassplitter.

”Svensk” man gripen för explosion i Köpenhamn

KÖPENHAMN. En ”svensk” man ska ha gripits i Köpenhamn efter explosionen vid Skattestyrelsen i början av förra veckan. Ytterligare en ”svensk” man ska enligt dansk polis vara efterlyst.

Linköping: 25 personer skadade efter kraftig explosion i flerfamiljshus – Säpo inblandade

LINKÖPING. Vid 09-tiden i morse kom larmet om en kraftig explosion i ett lägenhetshus i Linköping. 25 personer ska vara lindrigt skadade, enligt Region Östergötland.

Explosion i trapphus i Landskrona

LANDSKRONA. En lägenhetsdörr har sprängts i ett trapphus i Landskrona. Enligt polisen ska två personer ha setts slänga in ett föremål i ett trapphus med rökutveckling som följd.

Sprängattentat mot lägenhet i Åmål

INRIKES. Under söndagsmorgonen kastade någon in sprängmedel i en lägenhet i ett flerfamiljshus i Åmål. Ingen ska ha skadats i attentatet.

IS tar på sig bombdåd

UTRIKES. En bilbomb exploderade i den syriska staden Homs tidigare idag. Minst 16 personer ska ha omkommit i explosionen.

Explosion i Norrköping

INRIKES. En explosion i Norrköping drabbade flera lägenheter i ett bostadshus. Fem personer är gripna misstänkta för allmänfarlig ödeläggelse.

Stor explosion utanför kurdisk lokal i Fittja

INRIKES. Det ska ha skett en stor explosion utanför en kurdisk lokal i Fittja under natten. Ingen person ska dock ha kommit till skada och polisen utreder det inträffade som allmänfarlig ödeläggelse.

Granatattacker i Malmö snart uppklarade

SKÅNE. Under sommaren har flertalet granater briserat och flera skjutningar inträffat i den mångkulturella staden Malmö. Nu tror sig polisen dock vara nära ett uppklarande av vilka som ligger bakom våldsdåden.

Ännu inget motiv bakom bomben i Nyköping

INRIKES. I måndags exploderade en sprängladdning i Nyköping och dödade två invandrare. En person sitter anhållen misstänkt för inblandning. Något politiskt motiv till dådet kan dock inte styrkas.