Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Serbien hotar dra sig ut fotbolls-EM

Kroatiska och albanska fans sjöng ramsor om att döda serber Serbien kräver nu åtgärder mot sina motståndare.

Nummerbekymmer med tyska landslagströjor

Påstås likna Waffen-SS emblem ”Väldigt omdömeslöst” enligt tysk historiker.

Tyskland spelar fotbolls-EM i rosa matchtröjor

Nya bortatröjan representerar ”Tysklands mångfald” Damlandslaget får dock fortsätta bära grönt under bortamatcher.

Janne Andersson pudlar efter rasistanklagelser

Fick nog när Bojan Djordjic attackerade honom efter 5-0-segern Kallade till tårfylld pressträff efter rasistanklagelser.

Ungern under EM: “Män knäfaller endast för Gud, fosterland och under frieri”

FOTBOLL. Västeuropeiska fotbollslag har sedan en tid inlett sina matcher med att knäfalla i vördnad för svart makt-rörelsen. Men detta kommer varken Ungern eller Kroatiens landslag att göra under sommarens fotbolls-EM.

“Rasistbild” förargar isländska fotbollsförbundet

FOTBOLLS-EM. Det danska nationalistpartiet Danskernes Parti har lagt ut en bild på sin Facebooksida från fotbolls-EM som inte uppskattas av det isländska fotbollsförbundet. På bilden syns flera svarta spelare som spelar för det franska landslaget tillsammans med den isländska lagkaptenen Aron Gunnarsson.

Island stod för historisk skräll i Fotbolls-EM

SPORT. Ett stjärnspäckat England förlorade igår kväll åttondelsfinalen mot den svenske förbundskapten Lars Lagerbäcks Island i Fotbolls-EM. Därmed är en av fotbollshistoriens största skrällar ett faktum.

Presidentval på Island

ISLAND. Idag går islänningarna till valurnorna för att välja ny president. Efter ett år kantat av skandaler och regeringskris ligger enligt opinionsmätningarna historieprofessoren Gudni Th. Jóhannesson bäst till.

Ny app som varnar för terrorism lanseras till fotbolls-EM

TERRORISM. Frankrikes regering har nu släppt en ny app som ska varna besökare till fotbolls-EM för terrorism under arrangemanget som hålls i Frankrike mellan den 10 juni till 10 juli.

Fransman gripen i Ukraina – skulle spränga synagogor och moskéer

VÄRLDEN. Vad som uppges vara en 25-årig fransman med terrorplaner greps nyligen av den ukrainska säkerhetstjänsten. Vid gripandet fann man automatvapen och sprängämnen som skulle användas för att attackera den franska staten och rasfrämlingar i landet.