Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Extremvänstern förbereder våldsamheter inför Le Pens nationella turné

FRANKRIKE. Front Nationals partiledare Marine Le Pen kommer att lansera sin valkampanj i staden Nantes under morgondagen. Över 2000 vänsterextremister har redan samlats i staden för att ställa till med kravaller.

Front National öppnar för samarbete med Trump och Putin

FRANKRIKE. Marine Le Pen öppnar nu upp för samarbete mellan Frankrike, USA och Ryssland om hon blir vald till president nästa år. Le Pen menar att det skulle vara positivt för världsfreden.

Anti-Le Pen banderoll: “Låt oss rasblanda – vitt är smutsigt”

FRANKRIKE. Under en motdemonstration mot det franska nationalistpartiet National front rullade demonstranter ut en banderoll med texten ”Låt oss rasblanda – vitt är smutsigt”.

Le Pen lovar folkomröstning om Frankrikes medlemskap i EU

FRANKRIKE. Front Nationals partiledare Marine Le Pen lovar att hon kommer att utlysa en folkomröstning om Frankrikes medlemskap i EU om hon vinner presidentvalet nästa år.

Jean-Marie Le Pen döms för uttalande om “Förintelsen”

FRANKRIKE. Den före detta partiledaren för franska Front National döms nu till att betala 30 000 euro (280 000 kronor) för sitt uttalande om att gaskamrarna i den så kallade ”Förintelsen” är en ”mindre detalj i historien”.

Nationella fronten på frammarsch i franska regionvalet

FRANKRIKE. Under söndagen hölls den första omgången i det franska regionvalet. I valet gick Nationella fronten starkt framåt och tog ledande positioner i flera regioner.

Marine Le Pen: “EU är en sekt”

EUROPA. Franska Nationella frontens ledare Marine Le Pen menade nyligen under en radiointervju att Europeiska unionen är en sekt.

UKIP:s toppnamn förstörde intervju med Jean-Marie Le Pen

EU. Det blev ett spänt läge när UKIP:s toppnamn och talesman i invandringsfrågor bröt sig in i en intervju som gjordes med Jean-Marie Le Pen i EU-parlamentets korridorer.

Front National: Frankrike måste lämna eurosamarbetet

FRANKRIKE. Det franska nationalistpartiet Front Nationals ledare Marine Le Pen säger i en intervju att om hon väljs till fransk president år 2017 ska Frankrike lämna eurosamarbetet. Detta eftersom euron som valuta är ett ”ruttet system”.

Madonna vill ta en drink med Marine Le Pen

UTRIKES. Den dekadenta sångerskan Madonna vill ta en drink med franska Front nationals ledare Marine Le Pen. Detta säger hon i en intervju till The Telegraph.