Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Knivbeväpnad afghan försökte våldta kvinnlig ICA-anställd: ”Alla behöver ha sex”

MÅNGKULTUREN. En kvinnlig butiksanställd var nära att bli våldtagen av en afghansk man som hotade henne med kniv. Händelsen inträffade i en ICA-butik i i Norsjö kommun i Västerbotten i mitten av januari.

Man försökte råna matvarubutik med yxa

INRIKES. Under dagen försökte en man stjäla saker från en ICA-butik vid Hornstull i Stockholm. När mannen konfronterades med stölden drog han fram en yxa, men butikspersonal lyckades brotta ner rånaren.

ICA tar ställning för mångkultur i ny TV-reklam

SVERIGE. I ICA:s nya TV reklam som släppts i samband med nationaldagen tar företaget ställning för invandring och mångkultur.

Butikskedjor stödjer regeringens satsning på invandrare

INRIKES. Netto är det senaste i raden av företag som väljer att stödja regeringens projekt ”100-klubben” där man ska skapa sysselsättning åt nykomna invandrare.

Butikschef: “Ut ur affären, zigenarjävlar”

INRIKES. Förra hösten gick en grupp ”finska zigenare” in i en Ica-butik i Stockholm. Butikschefen fattade då misstankar om att gruppen skulle stjäla och uppmanade då bryskt sällskapet att lämna butiken. Nu har han dömts till dagsböter.

“Tiggare” polisanmälde ICA-butik

MALMÖ. Flera så kallade tiggare hade låst in sina ägodelar i ett förvaringsskåp som tillhörde en ICA-butik i Malmö. Samma förvaringsskåp var butiken tvungna att ta bort på grund av sanitetsproblem.