Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

”Våldsbejakande” personer ska förbjudas att äga vapen

”Nazister ska inte ha tillgång till vapen över huvud taget” Säpo ska få mer resurser till att kartlägga politisk opposition.

Polisen erkänner: “Det är politiska samlingar som är förbjudna”

POLISEN. I söndags samlades uppåt 2000 fotbollssupportrar utanför Tele2 Arena i Solna. Polisen ingrep inte eftersom det inte var en politisk sammankomst.

Finsk sympatisör till Motståndsrörelsen vittnar om polistrakasserier

FINLAND. En ung finsk sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen berättar för Nordfront om hur han fått utstå polistrakasserier. Han har utan bevis anhållits misstänkt för att ha förberett ett grovt våldsbrott.

Google raderar SwebbTV:s dokument

POLITISK FÖRFÖLJELSE. Förra veckan raderades SwebbTV:s kanal från YouTube. Nu har Google börjat radera alternativmedians dokument från Google Docs.

Politisk redaktör på liberal tidning uppmanar till våld mot meningsmotståndare

HOT OM VÅLD. Alex Voronov, tidigare chefredaktör och nuvarande politisk redaktör på de liberala tidningarna Eskilstuna-Kuriren och Katrineholms-Kuriren uppmanar till våld mot meningsmotståndare.

Medlem i Nordiska motståndsrörelsen nekades inneha jaktvapen – prövas i HFD

INRIKES. Högsta förvaltningsdomstolen ska avgöra om det är lagligt att på politiska grunder neka medborgare att inneha vapen.

Ung nationell ska utvisas – påstått hot mot rikets säkerhet

ÅSIKTSFÖRTRYCK. En nationalist i Sverige har fått besked att han ska utvisas från landet, då Säkerhetspolisen anser honom vara ett hot mot rikets säkerhet.

Ny hemsida kartlägger och hotar Trump-anhängare

USA. Hemsidan DonaldTrump.Watch kartlägger amerikaner som har donerat pengar till president Donald Trumps valkampanjer sedan 2016. En del Trump-anhängare har desutom fått anonyma hotbrev.

“Tyskland” förbjuder Nordadler

ÅSIKTSFÖRTRYCK. För tredje gången i år förbjuds en nationalistisk organisation i Tyskland. Denna gång gäller det Nordadler.

Tysk säkerhetstjänst övervakar Alternativ för Tyskland

TYSKLAND. Tyska säkerhetstjänsten utreder det största oppositionspartiet Alternativ för Tyskland (AfD) för extremism, och har redan satt delar av partiet under övervakning.

Angiverikampanj mot invandringsmotståndare har dragits igång i Tyskland

FÖRFÖLJELSE. Nyligen startades en angiverikampanj mot tyska dissidenter som demonstrerat i Chemnitz.

Postadresser till politiska fångar!

DEMOKRATUR. Här följer postadresser till två politiska fångar i Tyskland.

Persisk restaurang avbokade AfS ett fåtal timmar innan valvakan skulle börja

VALÅR. Alternativ för Sverige skulle hålla sin valvaka på en persisk restaurang med över 200 gäster, men bara några timmar innan valvakan skulle börja meddelade restaurangen att man partiet inte är välkomna.

Fängslande av oliktänkande i Europa ökar kraftigt

REPRESSION. Ledarna för Britain First är de senaste att bli fängslade för hets mot folkgrupp.

Tysklands målvakt i Ishockey-VM riskerar avstängning efter Hitler-bild

TYSKLAND. Den tyske NHL-spelaren och målvakten i det tyska ishockeylandslaget Thomas Greiss, riskerar att stängas av från spel efter att han ”gillat fel” bilder på Instagram. 

Virutal reality modell över “förintelseläger” ska hjälpa till att åtala åldringar

TYSKLAND. Tyska myndigheters kampanj för att döma åldringar för brott i samband med den så kallade ”förintelsen” fortsätter. Senaste uppfinningen är en Virtual reality-modell över ”dödslägret” Auschwitz som ska hjälpa åklagare att ”bevisa” att de åtalade omöjligt kan ha missat ett pågående massmord.

Åtalet mot Gyllene Gryning inleds

GREKLAND. Nu har åtalet inletts mot det nationalistiska partiet Gyllene Gryning som den sittande makten i landet menar är en kriminell organisation.