Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Bild på polisavspärrningsband

Du kan inte längre fly

Det spelar ingen roll hur många fritidsgårdar som byggs Våldet är här för att stanna så länge folk inte enas i kampen för sitt folk och land.

Främling våldtog högstadieelev på Withalaskolan

En 14-årig flicka ska ha våldtagits av en 16-årig syrier Elever vittnar för Nordfront om kaos på skolan.

Elbrist i landet – Smålandsföretag fick 63 elavbrott på två månader

INRIKES. Det råder elbrist i södra Sverige. Ett företag i Åseda i Småland drabbades på drygt två månader av 63 elstopp med en sammanlagd stopptid på över 66 timmar.

Småländsk kyrkotopp misstänkt för upprepade grova barnvåldtäkter under flera år

INRIKES. En högt uppsatt man inom Svenska kyrkan i en församling i Småland har häktats, misstänkt för upprepade grova våldtäkter mot barn.

Basaktivism i Eksjö kommun

Nationalsocialister från Näste 7 begav sig ut i kylan och satte upp en banderoll på vägarna nära Eksjö. När det var gjort åkte man vidare till Hult där flygblad delades ut, och på hemvägen satte man upp den sista banderollen. Ansök till Nordiska motståndsrörelsen!

Basaktivism i Sävsjö kommun!

Banderoller sattes upp av stolta nationalsocialister från Näste 7 på vägarna måndagen den 2 mars i Sävsjö kommun för att uppmana folket att gå in på Nordfront.se och läsa samt ta del av SANNA nyheter istället för den dynga man annars tar del av i detta samhälle som går ut på att manipulera befolkningen. Funderar […]

Alla SD-röster räknades inte i Vaggeryd – nu upphävs valresultatet

SMÅLAND. Två personer skrev sina egna namn på SD:s valsedel till kommunvalet i småländska Vaggeryd. Men då ingen av rösterna räknades upphävs nu valresultatet samtidigt som Valprövningsnämnden uppmanar Länsstyrelsen att ”rätta till felet”.

Grov misshandel på HVB-hem

VAGGERRYD. Under natten begicks ett grovt våldsbrott på ett HVB-hem i Vaggerryds kommun.

”Flyktingbarn” anhållen för flera barnvåldtäkter i Bodafors

MÅNGKULTUR. Ett ”ensamkommande barn” som säger sig vara 17 år sitter anhållen hos polisen i Eksjö. Han misstänks för flera barnvåldtäkter i Bodafors sedan februari.

Zigenare avhystes från läger – var avföring överallt

SMÅLAND. Ett antal zigenare hade olagligt slagit läger i ett vedskjul och en jordkällare utanför Överum. Efter att ha hotat med vite tvingades polisen avhysa personerna från platsen.