Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Polsk pumatämjare har gett upp – inte tysk skogsrambo

UTRIKES. När polisen skulle beslagta hans puma drog mannen kniv och försvann till skogs med sitt kattdjur. En annan man i grannlandet flydde också till skogs, denne efter att vid en rutinkontroll ha övermannat fyra poliser och tagit deras vapen.

Myndigheterna skyddar pedofilerna i Lügdeskandalen

PEDOFILI. I tyska Lügde har en pedofilskandal rullats upp som anses vara en av de värsta någonsin. Även socialtjänsten och poliser misstänks för att ha deltagit i barnvåldtäktsverksamheten. Myndigheter och politiker har mörkat historien.

Polisen i Tyskland utreder hakkors på fasad från 1930-talet som brott

TYSKLAND. Vid en husrenovering i Dresden blottades hakkors och Hitlerhälsningar som tidigare ägare målat dit på 1930-talet på fasaden. Nu utreder polisen brott mot förbudet att visa nazistsymboler.

Polisen i Köln stoppade hundratals män av nordafrikanskt ursprung

TYSKLAND. I år hade polisen i Köln kraftsamlat med mer än 1500 man efter fjolårets nyårsnatt där uppemot 2000 sexuella övergrepp begicks mot tyska kvinnor av män med icke-europeisk bakgrund. Hundratals män med nordafrikanskt ursprung hindrades av polisen under natten att ta sig fram till torget intill centralstationen i Köln.

IS kan använda stulna pass för att ta sig till Europa

SYRIEN. Terrororganisationen IS har enligt tyska poliskällor stulit 3 800 syriska pass i den syriska staden Raqqa. De stulna passen kan användas av islamisterna för att ta sig till Europa.