HOMOLOBBYN. Det amerikanska barnprogrammet ”Blue Clues”, med små barn som målgrupp, visar upp en tecknad prideparad. Ackompanjerad av en sjungande ”dragqueen” marscherar homosexuella krokodiler och ”transexuella” bävrar förbi. 

Det amerikanska barnprogrammet ”Blue Clues & You” beskrivs som ett utbildningsprogram för små barn. Inför homolobbyns så kallade ”pridemånad” publicerade man en video med ett animerat ”pridetåg”.

Barnen uppmanas att sjunga med ”dragqueenen” om alla olika sexuella avvikelser, medan homosexuella krokodiler och björnar, och ”transexuella” bävrar marscherar förbi. Över allt viftas det med olika varianter av regnbågsflaggor.

En detalj som är värd att notera är att ”dragqueenens” mikrofon har en BLM-näve på sidan, så att produktionen även får med ett antivitt budskap i videon.

Homolobby-sången kallar man för ”Families go marching”.

Programmet sänds på morgnarna i kanalerna Nickelodeon och Nick.Jr. Barnprogrammet har producerats av 9 Story Media Group, som ägs av juden Strauss Zelnick, och Nickeloden Animation Studios, som i sin tur ägs av den judiska mediajätten ViacomCBS.

I skrivande stund har YouTube-videon nästan lika mycket tummar ner som tummar upp, med 60 689, respektive 56 312. Kommentarsfältet har även inaktiverats.


  • Publicerad:
    2021-06-06 18:45