YTTRANDEFRIHET. Expressens Thomas Mattsson vill hindra möjligheten att granska den judiska makten. Fallet Sholom Rubashkin visar att Mattssons censuriver är samhällsfarlig.

Marc Nozell CC BY 2.0 (montage).

Som Nordfront tidigare har förmedlat, vill Expressens chefredaktör Thomas Mattsson hindra människor från att få tag i information som beskriver den judiska makten. Mattsons censuriver är samhällsfarlig. Om man inte får ta reda på vem som har makten och vad han eller hon gör med den, är risken stor att människor, samhällen och hela nationalstater far illa. Den judiska makten, som opererar i hela västvärlden och stora delar av Mellanöstern och Asien, driver människor till ekonomiska svårigheter, krig, och tvingar miljontals människor på flykt från sina hemländer, snart sagt överallt, eller åtminstone var som helst. Makt kan vara av godo men också av ondo. Varje land, varje plats i världen där denna makt missbrukas, är en indikation och en varning till oss att vi bör göra allt vi kan för att stoppa den.

Den 20 december 2017 använde president Donald Trump för första gången sin presidentmakt för att benåda en fånge. Brottslingen var den ortodoxa juden Sholom Rubashkin, medlem av den hasidiska sekten Chabad Lubavitch. År 2008 åtalades han på 86 punkter, och 2009 dömdes han till ett 27-årigt fängelsestraff för ekonomiska bedrägerier. Dessa åtalspunkter rörde bedrägerier mot enskilda personer, bedrägerier mot banker samt penningtvätt. Det fanns ursprungligen hela 9 311 åtalspunkter mot honom, inklusive barnarbete, människosmuggling, djurmisshandel, identitetsstölder och utnyttjande av människor i beroendeställning; men de allra flesta lades ned för staten ansåg sig inte ha resurser att följa upp och utreda alla åtalspunkter.

Det var 1987 som Rubashkins far, Aaron Rubashkin, tillsammans med några andra dollarmiljonärer grundade USA:s största kosherslakteri, Agriprocessors, sedermera Agri Star. Det låg i Iowa i det lilla samhället Postville som har cirka 2 300 invånare och Sholom utsågs till VD. Agriprocessors valdes av Israels ortodoxa chefsrabbin till det enda slakteriet i USA som fick exportera koshernötkött till Israel.

Den kristne ortodoxa prästen och historikern Dr. Matthew Raphael Johnson har följt tiobarnspatriarken Sholom Rubashkins verksamhet i Iowa från start, inklusive alla följande rättegångar mot honom. Johnson beskriver Rubashkins kriminella verksamhet som ett praktexempel på den globala judiska makten, sett i ett mikrokosmos som den lilla staden Postville utgör på ett lokalplan.

— De rika judarna förlade sin verksamhet i en stad som inte hade en aning om vad en jude är för något, säger Johnson i en radioföreläsning. Två eller tre män placerades på Postvilles kommun. De hade miljontals dollar med sig, inklusive olika former av skatteavdrag med löfte om arbetstillfällen som incitament för att kommunen skulle låta dem etablera sitt slakthus i stan, som med Johnsons ord bildligt sett kom att bli ett slakthus för människor lika mycket som för djur.

Företaget blev en av de största arbetsgivarna i Iowa och de anställde inte en enda vit arbetare. Alltså var deras löften till kommunen om att de skulle skapa arbetstillfällen en lögn, eftersom det förespeglades att kommunens invånare skulle kunna få jobb på Rubashkins slakteri. Istället importerade Rubashkin illegala invandrare från Guatemala och Mexiko, nästan 400 stycken.

Effekterna denna verksamhet hade på Postville var katastrofala. Det lilla Postville kunde inte hantera alla dessa rasfrämlingar. Det hade inte upplevt den sortens mångkultur tidigare. Den importerade arbetskraften fick svarta löner av Rubashkin, kontant i handen, men inte mycket: De tjänade ungefär sex dollar i timmen. Och de fick inga av de sociala förmåner som kommer med vita, lagliga anställningar. Barn så unga som 12-13 år utnyttjades så hårt att en del av dem nästan dog. Och de löpte ibland amok på stadens gator.

År 2008 genomförde den amerikanska immigrations- och gränsskyddsmyndigheten (ICE) en razzia mot företaget, den största razzian mot illegala invandrare i USA:s historia.

Trots avbräcket efter ICE:s razzia, vägrade fortfarande judarna att anställa lokal, vit arbetskraft. Istället importerade de nya illegala arbetare från den somaliska befolkningen i Kanada som skulle arbeta sida vid sida med mexikanska arbetare som företaget fortfarande hade tillgång till.

Det var ett dåligt beslut, för trots företagets marknadsföring av sin verksamhet som ett lyckat multikulturellt integrationsprojekt, stod mexikanerna och somalierna inte ut med varandra. Därför bildades i denna lilla stad med drygt 2 000 invånare två gäng, det ena mexikanskt, det andra somaliskt. De slogs på gatorna i Postville, hade gänguppgörelser och spred oro i staden. Samtidigt började judiska pojkar i 15-årsåldern, släkt med investerarna i Agriprocessors, sälja knark till företagets arbetare; metamfetamin och ecstasy.

När situationen blev ohållbar, bytte företagsledningen ut sin mångkultur, men vägrade fortfarande anställa vit lokalbefolkning. Istället importerade Rubashkin illegala arbetare ända bortifrån Palau, en liten östat i Stilla havet med drygt 20 000 invånare, 800 km öster om Filippinerna. Arbetarna smugglades in i USA. De stannade inte ens över vintern. Ingen i den judiska företagsledningen hade talat om för dem hur kallt det kan vara i Iowa på vintern.

Rubashkin såg dessutom till att en annan person i företaget skulle ta smällen för brotten mot barnarbetslagar och det djurplågeri som djuren utsattes för. Djuren som slaktades på kosherslakteriet vansköttes nämligen grovt. Denna ”andra person”, Laura Althouse, var företagets enda vita anställda, både till sin ras och beträffande anställningskontrakt. Hon blev den som fick erkänna brott mot barnarbetslagarna, dokumentförfalskningarna, miljöbrotten, konkurrenslagarna med mera, och tvingades klä skott för de ansvariga judiska familjerna som ägde företaget.

Men detta är bara början på skandalen. Åklagaren Bob Teig ansåg att Rubashkin uppvisade ”omfattande laglöshet, total avsaknad av ånger, flagranta och upprepade försök att hindra rättvisans gång” och ville ha Rubashkin dömd till livstids fängelse för hans brott. När Rubashkin dömdes till 27 års fängelse av domare Linda Reade, blev de judiska medierna och dito juristkår som galna. Hälften av statsåklagarna i USA och tidigare federala åklagare startade kampanjer mot både Teig och Reade. Angreppen på dem följde ett välbekant mönster: De kallade dem för antisemiter, anklagade dem falskeligen för tjänstefel, försökte karaktärsmörda dem, och krävde en ny rättegång. Teig orkade till slut inte stå emot trycket av förföljelserna mot hans person, utan pensionerade sig i förtid.

Nu har Postville mer än 50 procents arbetslöshet, säger Johnson och tillägger att gängkrigen har förstört staden samtidigt som fastighetsvärdena har sjunkit till hälften av vad de var innan judarna intog staden med sitt kosherslakteri.

Effekterna av denna rovdrift av människor, djur och ekonomiska instrument i Postville utgör, enligt Johnson, en arena i miniatyr av hur det går när den judiska makten inte stoppas och när den gör som den vill:

— Det är detta vi menar med folkmord på de vita. Detta är vad vi menar med befolkningsutbyte. Det är ett mikrokosmos i en liten stad i Iowa. Alla ingredienser finns där, det som DE har gjort i tusen år. Det värsta med denna historia är hur varje maktinstitution har sagt att Rubashkin är en ”hjälte” som ”inte har begått några fel”. Pressen har inte rapporterat situationen i sin helhet, och staden är nu helt förstörd. Postville är ett mikrokosmos av den judiska karaktären, säger Johnson.

Hur har denna massiva uppslutning kring den hänsynslösa brottslingen Rubashkin kunnat formas? Hur har det gått till när mäktiga människor har fått Trump att villigt eller motvilligt släppa Rubashkin fri, när han annars säger sig vilja bekämpa illegal invandring, anti-amerikansk näringsverksamhet och grov brottslighet? Hur kommer det sig att både Trump och Rubashkin hyllas efter frigivningen? Vilka är det som hyllar dem för detta, och varför möts de av så lite kritik?

Under rättegången 2009 protesterade hundratals ortodoxa judar mot att det alls pågick en rättegång mot Rubashkin. De skröt då om att han aldrig skulle komma att behöva ta sitt straff, åtminstone inte i sin helhet. Barack Obama vägrade benåda honom. Men i december 2017 böjde sig Trump för trycket från grupperna med ”bipartisaner”, det vill säga lobbyister tillhörande två läger; i detta fall sådana som sätter judarnas och Israels sak före värdlandet de också säger sig representera. Dessa grupper består av judar och den typ av shabbos gojer som ”vår egen” Thomas Mattsson tillhör. De krävde att den ärkekriminella juden Sholom Rubashkin skulle friges.

Fox News skriver med referens till en kommuniké från Vita huset, att Trumps beslut att släppa fri Rubashkin har drivits fram av en grupp bestående av mer än 100 bipartisaner före detta högt uppsatta tjänstemän inom rättsväsendet och justitiedepartementet, inklusive många advokater, åklagare, domare och professorer.

”Herr Rubashkin är en hängiven make och far, en djupt religiös man som helt enkelt inte förtjänar ett så långt fängelsestraff, eller någon annan påföljd som över huvud taget liknar detta straff”, skrev de i ett brev till Trump.

De anmodade även Trump ”att verkställa sin rätt att upphäva den uppenbart orättvisa och drakoniska 27-åriga fängelsedom för Rubashkin som aldrig tidigare blivit dömd för något, och som har tio barn att ta hand om, inklusive ett gravt autistiskt barn.”

Över 30 nu sittande kongressmedlemmar har också skickat brev till Vita huset för att uppmana Trump att se över Rubashkins fall, skriver Fox News. Den som inte vet hur den judiska makten arbetar, kan undra varför dessa kongressmän har intresserat sig för en enda brottslings skull, som dessutom jämfört med andra grova brottslingar har kommit lindrigt undan. Hur kom dessa 30 kongressmedlemmar på samma tanke att skriva brev till Trump i Rubashkins sak? Utan en förståelse för den faktiska maktstrukturen, finns inga svar.

Rubashkins advokat Guy Cook hyllade Trump för hans frigivningsbeslut och sade att hans klient äntligen har fått upprättelse. Till Fox News skriver Cook i ett e-mail:

President Trump har gjort vad som är rätt och rättvist. De ihärdiga ansträngningarna för Rubashkins räkning har äntligen betalat sig.

Thomas Mattssons vilja att censurera granskningen av den globala judiska makten innebär naturligtvis ett stöd för brottslingar som Rubashkin och för att den globala och globalistiska elit som Rubashkin tillhör ska kunna fortsätta att ostört bete sig hur de vill gentemot icke-judar, och fira vidare triumfer på alla andra rasers bekostnad. Detta oavsett det ekonomiska eller humanitära priset. Trumps benådande är en skam för honom. Liksom Mattssons censuriver att hindra medborgare att ta reda på vilka maktstrukturer det är som styr världen och på vilka sätt, är en skam för Mattsson. Thomas Mattsson än en agent för rent samhällsfarlig verksamhet. Han och hans Expressen med familjen Bonnier i toppen tillhör demokratins värsta fiender.

Källor:
Wikipedia: Sholom Rubashkin, CEO of Agriprocessors
Life Sentence Debated for SholomRubashkin of Agriprocessors
Trump commutes sentence of Agriprocessors chief Sholom Rubashkin
A Response to the Orthodox Clergy Condemnation of Nationalism (ljudfil)


  • Publicerad:
    2018-03-13 20:00