USA. Över 10 000 personer har hittills skrivit under en internationell arresteringsorder mot George Soros. Tanken är att samla in över 100 000 röster som krävs för att framställan ska behandlas av Vita huset.

En framställan att arrestera den judiske multimiljardären George Soros har framtagits med motiveringen att Soros är ett hot mot den fria världen och står i vägen för att göra Amerika suveränt igen.

Det är dessa fyra brottspunkter framställan mot Soros bygger på:

  • Givit finansiellt stöd till protester i större amerikanska städer som resulterat i miljontals dollar i skador på egendom samt dödsoffer.
  • Försökt att manipulera demokratiska val genom att donera miljoner dollar till sina föredragna kandidater.
  • Syftar till att inskränka amerikansk suveränitet. Med hans egna ord: ”Det största hindret för en stabil och rättvis världsordning är USA och att ändra den attityd och politik som förs i USA är fortfarande min högsta prioritet”.
  • Är en valuta manipulatör. Soros inledde en brittisk finanskris genom dumpning av 10 miljarder pund vilket ledde till devalvering av valutan och fick själv en miljard dollar i vinst.

Det kommer krävas över 100 000 namnunderskrifter innan framställan kan behandlas av Vita huset. Under bara ett dygn har antalet underskrifter ökat från cirka 5 000 till över 10 000.

Källa:
BREAKING : Thousands Have Signed New White House Petition to Arrest George Soros


  • Publicerad:
    2017-02-11 15:00