SVERIGE. Artisten Ulf Lundell tar nu ställning för massinvandring och mot Sverigedemokraterna.

Det är i ett extremt sluddrigt skrivet inlägg på sin blogg som artisten Ulf Lundell skriver att om Sverigedemokraterna får över 20 procent i nyvalet så kommer han förbjuda spelandet av den välkända låten ”Öppna landskap” som han är upphovsman till.

Lundell skriver på sin blogg:

Om SD får 20% eller mer den 22 mars tänker jag förbjuda allt spelande av Öppna landskap i radio, tv, från scener och estrader i det här landet.

Då finns det inga öppna landskap här längre.

Vad öppna landskap och svensk natur har för koppling till massinvandring lyckas Lundell inte förklara, men om låten ”förbjuds” kan man alltid lyssna på den på Youtube.

Tidigare i veckan hakade Lundell på drevet mot Björn Söder som uppstod efter att denne bland annat påpekat att samer inte är svenskar – något många samer uppenbarligen håller med Söder om. ”Jag skäms för en sån som Söder, en liten diktatorstyp i folkdräkt, ska sitta och drämma klubba i bord i Sveriges riksdag”, skrev Lundell om Söder.

Som många andra i Sverige hyllade konstnärer och offentliga personer är Lundell en missbrukare vars dotter bland annat sagt att faderns alkoholism orsakat henne lidande.

Källa:
Därför hotar Ulf Lundell förbjuda ’Öppna landskap’


  • Publicerad:
    2014-12-19 15:45