Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

8 av 10 har tappat förtroendet för polisen

Av Redaktionen, 2016-02-08
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Mörkläggningskoden 291, brutalt våld mot politiska demonstranter eller rena polistrakasserier mot personer som valt att organisera sig mot främlingsinvasionen. 8 av 10 har tappat förtroendet för polisväsendet.

veckans-fråga-polisen82 procent av Nordfronts läsare saknar förtroende för polisen. De allra flesta av dessa fick nog av polisen för länge sedan medan andra fick det nyligen.

Utöver dessa tvärsäkra har 9 procent svarat att de är osäkra och att polismyndighetens senaste svenskfientliga åtgärder och uttalanden har fått dem att fundera över vad denna kår håller på med.

Endast 6 procent har svarat nej på frågan. Två tredjedelar av dessa anser att polisens agerande beror på ”några få rötägg” medan den sista tredjedelen anser att ”svenskar förtjänar att trakasseras”. Med tanke på polismyndighetens svenskfientliga arbete går det inte utesluta att denna tredjedel består av polismän.

I kommentarsfältet är många kritiska till polisen och koden ”291” är återkommande som en symbol för polisens brott mot folket. Signaturen A skriver följande:

Jag kan inte känna förtroende för en polis som agerar dagispersonal åt vuxna rasfrämlingar, samtidigt som dom ser mellan fingrarna på hur svenska kvinnor och barn sextrakasseras. Bara för att ta 2 exempel.

Nordanvind menar att poliskåren infiltrerats till den grad att den måste monteras ned i sin helhet för att sedan byggas upp igen:

Jag har väl dock haft visst hopp om att det funnits en sund och rättskaffens kärna inom polismakten och inom rättsväsendet. De senaste årens händelser, och accentuerat de senaste veckorna visar att så tyvärr inte är fallet.

[…] Det är antagligen endast ett fåtal personer som arbetar inom dessa myndigheter som kan komma i fråga för återanställning i det rättsväsende som kommer att återuppbyggas i Sverige om ett fåtal år.

Farmor uppger att hon var tillsammans med en polis i 20 år och att hennes uppfattning om honom och polisorganisationen är att de är korrupta.

Var ihop med en polis i över 20 år, som jag träffade inom kriminalvården när jag jobbade där på 80-talet. Något mer kriminellt, tjuvaktigt och lögnaktigt får man leta efter. Till hans försvar får man ändock säga att han var innerligt trött på alla invandrare som begår brott och alla inställningar som vittne i olika domstolar gällande detta. […] Men som sagt….gräver man i MC klubbar så tar skiten slut någon gång. Men gräver man i polisorganisationen så tar det aldrig slut.

Det finns dock sådana i kommentarerna som inte helt avfärdar alla inom polismyndigheten. Nils Orvar Götbacke skriver:

Polisen är väl oftast ok, men de värsta inom kåren stiger snabbt i graderna.

Och Åsyna vittne är av samma åsikt:

Jag känner sympati för dagens svenska poliskår, den är under förtryck uppifrån precis som övriga svenska folket.

Fredrik Vejdeland skrev under förra veckan en artikel om polisens förvandling till en kår som förföljer svenskar. Vad gäller de polismän som tar del i förföljelserna – direkt eller genom passivt godkännande – avslutades artikeln med följande budskap:

Det är dags att alla polismän i landet, som vill vara riktiga polismän, ifrågasätter folkmordsregimens auktoritet och Dan Eliassons ledarskap. Rikta kritiken mot ledarskapet i andra frågor om det behövs för att få bort sådana som vill bekämpa den egna befolkningen. Fortsätt demonstrera mot dåliga löner. Anmäl dig sjuk nästa gång du har fått en uppgift att åsiktsregistrera svenskar och få likasinnade i poliskåren med dig. Vidarebefordra information till Nordfront om svenskfientliga internföreläsningar och direktiv inom kåren. Och nästa gång några poliser med usel impulskontroll vill misshandla svenskar, se då till att stoppa det i tid.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-02-08 11:20